Κόσμος

Σε βαθύ μπουντρούμι ο δημιουργός της ταινίας όπου δολοφονείται ο Ερντογάν

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ο Τούρκος παραγωγός της ταινίας που δείχνει την εκτέλεση του Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ali Avcı συνελήφθη στις 13 Ιουλίου στο σπίτι του λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας “Το Ξύπνημα”. Κατηγορήθηκε ότι είναι οπαδός του εχθρού του Ερντογάν, Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ. Ο Γκιουλέν έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη.

Το τρέιλερ της ταινίας δείχνει την δολοφονία και της οικογένειας του Ερντογάν. Της συζύγου του Εμινέ και του γιού του Μπιλάλ στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Το τρέιλερ καταλήγει με έναν αξιωματικό να βάζει ένα όπλο στο κεφάλι του Ερντογάν και να πυροβολεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», τονίζει ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό