Κόσμος

Σεισμός 4,3 ταρακούνησε την Ιταλία – Διεκόπη η σιδηροδρομική σύνδεση Καλαβρία – Ρώμη

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη νότια Ιταλία, ο οποίος έγινε αισθητός σε όλη την περιφέρεια της Καλαβρίας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές. 

Ο σεισμός που «ταρακούνησε» τον ιταλικό Νότο καταγράφηκε στις 10.20 το πρωί της Πέμπτης (20.01.2022) και το εστιακό βάθος του ήταν 10 χλμ., με επίκεντρο την περιοχή της πόλης Βίμπο Βαλέντσια.

Πολλά γραφεία και σχολεία εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους. Αρκετοί κάτοικοι, επίσης, κατέβηκαν σε δρόμους και πλατείες της περιφέρειας αυτής του ιταλικού Νότου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα έχουν επίσης διακοπεί οι σιδηροδρομικές συνδέσεις της Καλαβρίας με τη Ρώμη, για να εξακριβωθεί αν το όλο δίκτυο υπέστη ζημιές από την σεισμική δόνηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame