Κόσμος

Σεισμός στην Τουρκία: Μωράκι 20 ημερών διασώθηκε ύστερα από 60 ώρες

Μέσα στον ατέλειωτο θρήνο για τους χιλιάδες νεκρούς του σεισμού που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία, συμβαίνουν ακόμα… θαύματα, που θυμίζουν ότι η ελπίδα δεν έχει σβήσει. 

Ένα μωράκι, μόλις 20 ημερών, διασώθηκε ύστερα από 60 ώρες που έμεινε εγκλωβισμένο στα συντρίμμια του Χατάι.  Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. 

moro hatay

moro hatay

Ο απολογισμός των θυμάτων του σεισμού που έπληξε τη Δευτέρα (06.02.2023) την Τουρκία και τη Συρία ξεπέρασε τους 11.700 νεκρούς, σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία από αξιωματούχους και γιατρούς. Ο αριθμός των νεκρών στην Τουρκία έφθασε τους 9.057, ενώ στη Συρία έχουν ανασυρθεί 2.662 νεκροί από τα χαλάσματα.

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αράχνες–«ζόμπι»: Ο μύκητας που προκαλεί τρόμο και θυμίζει το The Last of Us
Μύκητας που ανακαλύφθηκε πρόσφατα μετατρέπει αράχνες σε πραγματικά «ζόμπι», ένα φαινόμενο που τρομάζει κατοίκους και κηπουρούς σε όλο τον κόσμο, ενώ θυμίζει το σύμπαν της σειράς The Last of Us, γράφει η Wall Street Journal
Αράχνη
Τουρκικά λιμάνια ζητούν από τα πλοία να δηλώσουν ότι δεν έχουν σχέση με το Ισραήλ
Η εξέλιξη έρχεται λίγους μήνες μετά την απόφαση της Άγκυρας να διακόψει τις εμπορικές συναλλαγές με το Τελ Αβίβ, οι οποίες υπολογίζονταν σε περίπου 7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, λόγω του πολέμου στη Γάζα
Λιμάνι στην Τουρκία