Κόσμος

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρά με την ομάδα βόλει τα εγγόνια του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού

Νεκρά είναι τα 2 εγγόνια του Κενάν Ακίν, ενός από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού, καθώς σκοτώθηκαν στους σεισμούς στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, τα 2 εγγόνια του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού ήταν στην ομάδα βόλεϊ η οποία βρισκόταν στο Αντίγιαμαν της Τουρκίας, όταν οι σεισμοί των 7,8 και 7,6 Ρίχτερ χτύπησαν, και τους σκότωσαν.

Πρόκειται για τα αδέρφια Doruk και Alp Akın οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του ξενοδοχείου.

Ο Κενάν Ακίν που υπήρξε «βουλευτής» και «υπουργός» Γεωργίας του ψευδοκράτους.

Η φωτογραφία του πατέρα τους, Οσμάν Ακίν, έγινε viral στο διαδίκτυο καθώς κοίταζε για πολλή ώρα τη στολή και ανέπνεε το άρωμα του γιου του.

Ο Κενάν Ακίν, ήταν έναν από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού το 1996 στ΄ οδόφραγμα της Δερύνειας. Κατά του Κενάν Ακίν, ο οποίος όταν πυροβόλησε τον 26χρονο Σολωμού ήταν υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των Τουρκικών μυστικών δυνάμεων, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείται από την INTERPOL, που τον έχει επικηρύξει με το ποσό των 460 χιλιάδων ευρώ.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Σολωμού, έχει εκδοθεί επίσης για ακόμη δέκα άτομα. Το 2009, μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Ακίν όχι μόνο είχε παραδεχτεί ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον ήρωα Σολωμού τον στη Δερύνεια, αλλά δήλωσε προκλητικά πως: «Θα τον πυροβολούσα ξανά αν γύριζα τον χρόνο πίσω», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

tourkia tourkia tourkia tourkia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς πατέρας - ήρωας κατάφερε να σώσει 10 νεαρούς από την πύρινη κόλαση στο μπαρ του Κραν Μοντανά: Η δραματική περιγραφή του
Στους 40 οι νεκροί και στους 119 οι τραυματίες - Δύσκολη η ταυτοποίηση των νεκρών λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων - Εξαφανισμένη παραμένει η 15χρονη Αλίκη
Γυναίκες
Το FBI σταμάτησε 18χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα εμπνεόμενος από τον ISIS
Ο 18χρονος Christian Sturdivant σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε παντοπωλείο και fast food εστιατόριο, πριν συλληφθεί από το FBI το οποίο τον είχε στο στόχαστρο από το 2022, που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν γείτονά του
Αστυνομικοί του FBI