Κόσμος

Σεισμός στην Τουρκία: Σώθηκε μετά από 11 μέρες και γνώρισε τη νεογέννητη κόρη του

Ο Μουσταφά Αβτζί σώθηκε από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, αφού παρέμεινε επί 11 μέρες θαμμένος στα συντρίμμια πολυκατοικίας. Το βίντεο της διάσωσής του είχε κάνει του διαδικτύου, καθώς ο Αβτζί παρά το γεγονός ότι πέρασε 261 ώρες θαμμένος, ήταν σε καλή κατάσταση και μιλούσε στο τηλέφωνο ρωτώντας για τη μητέρα του.

Οι ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις διασώσεις μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία συγκλονίζουν. Μία από αυτές είναι και η ιστορία του Αβτζί, ο οποίος βρέθηκε εγκλωβισμένος στα χαλάσματα ενός κέντρου υγείας μαζί με ακόμη έναν άνδρα. 

Μόλις οι διασώστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν – 261 ώρες μετά τον σεισμό – το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μιλήσει με συγγενή του στο τηλέφωνο. 

Στο βίντεο ακούγεται να ρωτάει: «Είναι καλά η μητέρα μου;», ενώ στη συνέχεια σχηματίζεται ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του όταν ο συνομιλητής του του απαντά κλαίγοντας: «Όλοι είναι καλά!».

Αυτό που δεν ήξερε ο Αβτσί ήταν ότι είχε γίνει πατέρας.

Την μέρα του σεισμού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Το Σάββατο συνάντησε την γυναίκα του Μπίλγκε και για πρώτη φορά την κόρη του Αλμίλ σε νοσοκομείο της Μερσίνης.

https://twitter.com/inquirerdotnet/status/1627132036724195329?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1