Κόσμος

Σεργκέι Λαβρόφ από Κύπρο: Θα έχω συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ

Μια είδηση που παίζει την τελευταία μισή ώρα σε διεθνή ΜΜΕ προέρχεται από τη Λευκωσία, κατά την εκεί επίσκεψη του Ρώσου Υπουργού των Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ στην Κυπριακή Δημοκρατία

Έτσι ο κ. Λαβρόφ κατά τις κοινές δηλώσεις που έγιναν με τον Κύπριο ομόλογό του, Ιωάννη Κασουλίδη και απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, αποκάλυψε ότι πρόκειται να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αποδεχόμενος σχετικό τουρκικό αίτημα.

Θα πρόκειται για την πρώτη διμερή απευθείας επαφή μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού Su-24 από τουρκικά F-16.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα