Κόσμος

Σίνζο Άμπε: Οργή του Τζο Μπάιντεν για τη δολοφονία του

Την οργή του εξέφρασε ο Τζο Μπάιντεν για τη δολοφονία του Σίνζο Άμπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Φούμιο Κισίντα.

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν τηλεφώνησε σήμερα στον ιάπωνα πρωθυπουργό Κισίντα για να εκφράσει την οργή του, τη θλίψη του και τα βαθύτατα συλλυπητήρια για τον τραγικό και βίαιο θάνατο του πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε από πυρά ενόπλου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τις 10 Ιουλίου, ως φόρο τιμής στον πρώην πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νετανιάχου: Το Ιράν θέλει να μας φέρει στο χείλος πυρηνικού πολέμου – «Ο θάνατος του Ιρανού δικτάτορα θα τερματίσει τη σύγκρουση»
«Έχουμε μισό αιώνα συγκρούσεων που εξαπλώνονται από αυτό το καθεστώς που τρομοκρατεί τους πάντες στη Μέση Ανατολή. Το Ιράν εξαπλώνει την τρομοκρατία και το σαμποτάζ παντού» λέει ι Ισραηλινός πρωθυπουργός
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 34