Κόσμος

Σκαρφάλωσε στον Πύργο Τραμπ και απειλεί να πέσει αν δε μιλήσει στον Αμερικανό πρόεδρο!

Η εικόνα ενός μαυροφορεμένου ανθρώπου να κρέμεται στο κενό στον Πύργο Τραμπ στο Σικάγο προκαλεί σοκ. Για να κατέβει, ζητά να μιλήσει με τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η κινητοποίηση στο Σικάγο ήταν άμεση και στον Πύργο Τραμπ έσπευσαν ακόμη και ομάδες SWAT με ειδικούς διαπραγματευτές. Ο νεαρός άνδρας, ασιατικής καταγωγής και περίπου 20 ετών, ζητά να μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγο πριν κρεμαστεί στο κενό του Πύργου Τραμπ στο Σικάγο, είχε καταγράψει σε video το αίτημά του. «Είμαι μέλος του (κινήματος) Black Lives Matter και θέλω να μιλήσω με τον κ. Τραμπ» λέει αρχικά και δείχνοντας το σχοινί με το οποίο είναι δεμένος, λέει πως «αν κάποιος επιχειρήσει να το τραβήξει, θα βουτήξω και θα πεθάνω».

Δείχνοντας μάλιστα κι ένα μαχαίρι που έχει μαζί του, απείλησε να κόψει το σχοινί και να πέσει στο κενό αν κάποιος επιχειρήσει να τον τραβήξει. Δείχνοντας δε το κενό, λέει πως δεν θέλει να πεθάνει αλλά «ο κ. Τραμπ υποσχέθηκε να κάνει κάτι πριν από τις εκλογές». 

Στο βίντεο που ανέβασε, ο νεαρός άνδρας μιλά για το Σικάγο, που είναι η πιο φιλελεύθερη πόλη του κόσμου όπως λέει και τονίζει πως «δεν είμαι τρελός. Κύριε Τραμπ, αν νομίζετε ότι είμαι τρελός, δεν είμαι. Και αν δεν μιλήσετε μαζί μου, θα το κόψω και θα πέσω. Είναι δική σας η ευθύνη. Απλά στείλτε media εδώ, να πω ότι θέλω να πω και μετά θα φύγω. Δεν θέλω να πεθάνω, το ξαναλέω».

https://youtu.be/wHrGcMejmvw

Ο νεαρός άνδρας βρίσκεται στο σημείο από τις 05:30 το απόγευμα της Κυριακής (18.10.2020), όταν κρεμάστηκε από μπαλκόνι του 16ου ορόφου του Πύργου Τραμπ.

Το μόνο ζητά είναι να μιλήσει στον Ντόναλντ Τραμπ και να μεταφέρει το μήνυμά του στα media, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Σικάγο, Τομ Άχερν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βοήθεια από την Τουρκία στη Γάζα για την ανάκτηση των σορών - Ο Τραμπ απειλεί τη Χαμάς μετά τις εκτελέσεις
Η Χαμάς επανέλαβε τη «δέσμευσή της» για την «εφαρμογή» της συμφωνίας κατάπαυσης που κλείστηκε σε έμμεσες διαπραγματεύσεις στην Αίγυπτο και να «επιστρέψει όλα τα εναπομείναντα λείψανα» ομήρων
Λωρίδα της Γάζας
Η Βρετανική Βιβλιοθήκη ανατύπωσε την κάρτα μέλους του Όσκαρ Ουάιλντ, 130 χρόνια μετά τη διαγραφή του λόγω της καταδίκης για ομοφυλοφιλία
«Η επιστροφή της κάρτας του είναι μια ωραία χειρονομία συγγνώμης και είμαι βέβαιος ότι το πνεύμα του θα ενθουσιαστεί» είπε ο εγγονός του
AP Photo
«Σύννεφα» πριν τη συνάντηση της Βουδαπέστης - «Η αποστολή Tomahawk στην Ουκρανία, πλήγμα για τις ρωσοαμερικανικές σχέσεις» είπε ο Πούτιν στον Τραμπ
Παρόλα αυτά ο Ρώσος Πρόεδρος εκτίμησε ότι η παράδοση των πυραύλων δεν μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στον πόλεμο της Ουκρανίας
Οι Πρόεδροι Ρωσίας και ΗΠΑ, Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ κατά την τελευταία συνάντησή τους στην Αλάσκα 1