Κόσμος

Σκοτάδι στον Παναμά! Έμειναν χωρίς ρεύμα πριν την επίσκεψη του Πάπα

Μια εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης έπληξε σήμερα την πόλη του Παναμά και αρκετές περιοχές αυτής της χώρας στην Κεντρική Αμερική, τρεις ημέρες πριν από την επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μεσημέρι, τοπική ώρα, τα καταστήματα της πρωτεύουσας του Παναμά είχαν βυθιστεί στο σκοτάδι και τα φανάρια κυκλοφορίας στους δρόμους δεν λειτουργούσαν, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η βλάβη «επηρέασε την τροφοδότηση του δικτύου σε αρκετές περιοχές του Παναμά. Οι ομάδες εργάζονται για την αποκατάσταση του δικτύου το συντομότερο δυνατό» διαβεβαίωσε με μήνυμα στο Twitter η κρατική επιχείρηση ηλεκτροδότησης ETESA.

Τα αίτια της βλάβης δεν έχουν αποσαφηνιστεί και το ρεύμα αναμένεται να αποκατασταθεί «σταδιακά». Ο πάπας Φραγκίσκος αναμένεται την Τετάρτη στον Παναμά, όπου θα τον υποδεχθούν τουλάχιστον 150.000 νέοι από 150 και πλέον χώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα