Κόσμος

Δολοφόνησε τη φίλη του και την “υποδυόταν” για 2 εβδομάδες

Είχε αποφασίσει να τον χωρίσει χωρίς να μπορεί να φανταστεί πως αυτό θα οδηγούσε στη δολοφονία της.

Ο 24χρονος Mr Lee ομολόγησε πως δολοφόνησε την 26χρονη Sunny Kim στις 18 Μαΐου, 2 εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της.

Απαντούσε σε μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο, ισχυριζόμενος ότι είναι εκείνη για να αποκρύψει τη δολοφονία της.

“Ο τρόπος που μου απαντούσε ήταν όπως θα απαντούσε η Sunny. Πιστεύουμε ότι έψαξε το κινητό της για να δει πως επικοινωνούσε με τις επαφές της.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πώς μπορεί να προσπαθήσει να κρύψει κάποιος αυτό που έκανε με τέτοιο τρόπο”, δήλωσε η αδερφή της στο BuzzFeed.

Την ημέρα της δολοφονίας της, η 26χρονη είχε δεχτεί μια νέα δουλειά, με τον 24χρονο τελικά να την απορρίπτει, υποδυόμενος τη Sunny και στέλνοντας μήνυμα στον εργοδότη της.

Παραδόθηκε τελικά στις αρχές, όπου εμφανίστηκε με κομμένους τους καρπούς του να αιμορραγεί. “Σκότωσα την κοπέλα μου και έθαψα το πτώμα. Προσπάθησα να αυτοκτονήσω”.

Το πτώμα της βρέθηκε 2 ημέρες αργότερα μέσα σε μια βαλίτσα που είχε θάψει σε λόφους κοντά στο σπίτι της.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εμπλακούν σε πόλεμο με το Ιράν – Μετακίνησαν βομβαρδιστικά στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό
Τα 4 αεροσκάφη B-52H Stratofortress μεταφέρουν περίπου 32 τόνους όπλων, μεγάλης ακτίνας δράσης και έφτασαν στη στρατιωτική βάση Ντιέγκο Σκαρσία γύρω στα μέσα Μαΐου
Αεροσκάφος 31
Το Ιράν καλεί τους κατοίκους του Ισραήλ να εκκενώσουν – Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον ισραηλινών αεροπορικών βάσεων
«Τιμωρητικές επιχειρήσεις θα διεξαχθούν σύντομα» λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν
Επίθεση πυραύλων από το Ιράν στο Ισραήλ, στη Χάιφα 6