Κόσμος

Σοκ με διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ – Αποκάλυψε τη μάχη για τη ζωή του – video

Ο Αμερικανός ηθοποιός Άλαν Άλντα, διάσημος από τον ρόλο του στρατιωτικού γιατρού Χόκαϊ Πιρς στην αντιπολεμική σειρά MASH με θέμα το Βιετνάμ, συγκίνησε σήμερα το Χόλιγουντ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Άλαν Άλντα, αποκάλυψε σήμερα ότι πάσχει από την ασθένεια του Πάρκινσον, σοκάροντας το Χόλιγουντ. Ο 82χρονος Νεοϋορκέζος ηθοποιός δήλωσε ότι έμαθε πριν τριάμισι χρόνια ότι πάσχει από αυτή την εκφυλιστική διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος.

“Αποφάσισα να αποκαλύψω ότι πάσχω από την ασθένεια του Πάρκινσον προκειμένου να ενθαρρύνω και άλλους να δράσουν”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, σε ένα μήνυμα το οποίο συνοδευόταν από ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει ζογκλερικά.

“Ζω τη ζωή στο έπακρο. Παίζω σε ταινίες, συμμετέχω σε συνέδρια, κάνω το podcast μου”, πρόσθεσε. “Κάνω μαθήματα μποξ τρεις φορές την εβδομάδα και παίζω τένις δύο φορές την εβδομάδα και παίρνω ένα μικρό χάπι, όλα όσα συστήνει ο γιατρός”, τόνισε.

“Και δεν θα πάθω άνοια. Τουλάχιστον όχι πιο γρήγορα από πριν (…) Πραγματικά, είμαι καλά”, εξήγησε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κορυφαίοι δύτες στις Μαλδίβες στην αποστολή για την ανάσυρση των νεκρών Ιταλών από το σπήλαιο – Μυστήριο μετά τον νέο θάνατο
Πέντε Ιταλοί δύτες έχασαν τη ζωή τους μετά την εξερεύνηση της ατόλης Βάαβου την Πέμπτη, γεγονός που οδήγησε στην έναρξη της πολυεθνικής αποστολής διάσωσης
Επιχείρηση δυτών στις Μαλδίβες
CNN: Η Κούβα καλεί τους πολίτες να ετοιμαστούν για επίθεση από τις ΗΠΑ – Τα ανησυχητικά σημάδια
Τα κρατικά κτίρια και υπηρεσίες στην Κούβα καταρτίζουν σχέδια έκτακτης ανάγκης - Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας συμμετέχουν σε ασκήσεις, κρατούν όπλα σοβιετικής προέλευσης και εκπαιδεύονται σε τακτικές ανταρτοπολέμου
Κουβανοί με τεράστια σημαία