Κόσμος

Σοκ στην Κύπρο μετά την καταγγελία ομαδικού βιασμού 19χρονης από 12 Iσραηλινούς

Την οκταήμερη κράτηση και των 12 νεαρών αγοριών από το Ισραήλ που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης Βρετανίδας διέταξε σήμερα το επαρχιακό δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Η πολύκροτη υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία 19χρονης από την Βρετανία ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα, από 12 πρόσωπα – όλα με καταγωγή από το Ισραήλ- σε δωμάτιο ξενοδοχείου της περιοχής. Σύμφωνα με το Sigmalive, δύο από τους υπόπτους έχουν παραδεχθεί συνουσία με τη 19χρονη Βρετανίδα, αλλά όχι βιασμό όπως καταγγέλλει η ίδια.

Ένας από τους δυο υπόπτους δήλωσε σε ιατροδικαστή ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άλλους τουρίστες μετά το περιστατικό, ενώ τρίτος κατήγγειλε ξυλοδαρμό του από την Αστυνομία.
Ωστόσο, όλα αυτά ανατράπηκαν καθώς ο ιατροδικαστής κατόπιν της εξέτασης δεν διαπίστωσε σημάδια ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με όσα είπε η 19χρονη στην κατάθεσή της ήταν σε ένα πάρτι με έναν από τους νεαρούς τον οποίο είχε γνωρίσει τρεις μέρες πριν. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάει στο δωμάτιο του άνδρα και μετά από λίγο όρμησαν 11 άτομα και την βίασαν ομαδικά. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η 19χρονη είχε εκδορές στα πόδια της.

cyprus

πηγή φωτό: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Το υπουργείο Δικαιοσύνης πιθανόν μου οφείλει πολλά χρήματα ως αποζημίωση
Οι δικηγόροι του ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα αξιώνουν κάπου 230 εκατομμύρια δολάρια από το υπουργείο ως αποζημίωση για ομοσπονδιακές έρευνες σε βάρος του πριν από την εκλογή του για δεύτερη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ
Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί ακόμα δύο ομήρων που παρέδωσε στο Ισράηλ η Χαμάς
Ο Ταμίρ Αντάρ, υπαξιωματικός 38 ετών, σκοτώθηκε όταν έγινε στο νότιο Ισραήλ η έφοδος της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου 2023, ενώ ο Άριε Ζαλμάνοβιτς, 85 ετών όταν πέθανε, ήταν αγρότης, εκ των ιδρυτών του κιμπούτς Νιρ Οζ
Όχημα του Ερυθρού Σταυρού μεταφέρει σορούς ομήρων