Κόσμος

Σοκαριστικό βίντεο! Κλώτσησε παιδί στο πρόσωπο – Έκανε σαν να μη συμβαίνει τίποτα

Σοκάρουν οι εικόνες από την αδιανόητη επίθεση σε παιδί στη μέση του δρόμου στη Μπανγκόγκ.

Στα πλάνα φαίνεται ένα αγοράκι να περπατά στο πεζοδρόμιο με τη γιαγιά του. Από την αντίθετη κατεύθυνση και προς το μέρος τους έρχεται ένας άντρας.

Το παιδάκι έμεινε λίγο πιο πίσω από τη γιαγιά του, με τον άντρα να το κλωτσά στο πρόσωπο και να το ρίχνει στο πεζοδρόμιο.

Ενώ το παιδί πέφτει στο πεζοδρόμιο εκείνος κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα και συνεχίζει την πορεία του ενώ η γιαγιά του μικρού παιδιού προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Αφού μετέφερε τον εγγονό της στο νοσοκομείο και ανακάλυψαν τι έγινε στην πραγματικότητα, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS