Κόσμος

Στα… κάγκελα οι fans! Αυτός θα είναι ο νέος Μπάτμαν!

Οι αντιδράσεις είναι ήδη εντονότατες, στο άκουσμα της είδησης πως ο επόμενος "Μπάτμαν" θα είναι ο σταρ του Twilight Ρόμπερτ Πάτινσον.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα ενσαρκώσει τον Μπάτμαν στην επόμενη ταινία του υπερήωρα της DC Comics, μια “λογική” -για κάποιους- επιλογή, αφού ο Βρετανός σταρ έχει εξοικειωθεί με τις… νυχτερίδες μετά τον ρόλο του βαμπίρ που ερμήνευσε στη σειρά ταινιών του “Λυκόφωτος”.

Ο Μπάτμαν… επιλέχθηκε

Πολλά αμερικανικά μέσα που ειδικεύονται σε θέματα ψυχαγωγίας και lifestyle θεωρούσαν ήδη ότι ο Πάτινσον ήταν το φαβορί για να φορέσει τη στολή του μασκοφόρου υπερήρωα. Σήμερα ανέφεραν ότι ο 33χρονος ηθοποιός επιλέχθηκε τελικά από τα στούντιο Warner Bros., μετά από ένα τελευταίο, καθοριστικό δοκιμαστικό.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας πάντως απέφυγε να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία, λέγοντας μόνο ότι “οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη”.

https://www.instagram.com/p/BiW_Dc7FM55/

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έδινε “μάχη” με τον συμπατριώτη του, Νίκολας Χουλτ (ο μεταλλαγμένος Beast με τη γαλάζια γούνα στη σειρά ταινιών X-Men) για τον ρόλο του Μπάτμαν στην ομώνυμη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς, ο δημιουργός του “Πλανήτη των πιθήκων”.

Οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα του Μπάτμαν θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι και η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2021.

Ο Πάτινσον έγινε γνωστός στο κοινό με τον ρόλο του Σέντρικ Ντίγκορι στην ταινία “Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς”, όμως έγινε διάσημος ερμηνεύοντας το σέξι βαμπίρ Έντουαρντ Κάλεν στη σειρά ταινιών Twilight Saga (2008-2012).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης
Το «εμπόδιο» της τελευταίας στιγμής στη συμφωνία Ουκρανίας - ΗΠΑ για τα ορυκτά - Τι απαιτεί η Ουάσιγκτον
Οι ΗΠΑ απαιτούν την υπογραφή 2 εγγράφων, τα οποία κατά την άποψη της Ουκρανίας χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία, αλλά η Ουάσινγκτον επιμένει ότι η ουκρανική πλευρά πρέπει να τα υπογράψει σήμερα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βατικανό
Αποκαλύφθηκε το «σπίτι του τρόμου» στην Ισπανία: Γονείς κρατούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στην απομόνωση επί 3 χρόνια
Ζευγάρι Γερμανών είχε νοικιάσει το σπίτι το 2021 στην Ισπανία όπου ζούσε με τα 3 παιδιά του. Γείτονες ανέφεραν ότι κανείς δεν έβγαινε από την οικία ενώ έγιναν καταγγελίες λόγω της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το εσωτερικό
Αστυνομία της Ισπανίας
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας