Κόσμος

Στέλνουν γράμματα στον “πρόεδρο Bannon”! Έχρισαν άλλο πλανητάρχη!

Οι επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα στις σχέσεις του με τον επικεφαλής της στρατηγικής του Steve Bannon.

Η διαμάχη γύρω από τον Steve Bannon έχει ξεκινήσει από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ τον έκανε επικεφαλής της στρατηγικής του αμέσως μετά την εκλογή του. Είχε παίξει άλλωστε καθοριστικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του.

Ο Steve Bannon έχει θεωρηθεί ο ιθύνων νους πολλών εκ των πολιτικών κινήσεων του Ντόναλντ Τραμπ, συμπεριλαμβανομένης της μουσουλμανικής απαγόρευσης που προκάλεσε παγκόσμιες αντιδράσεις.

Από τότε που ανακοινώθηκε η μουσουλμανική απαγόρευση και ο Bannon διορίστηκε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, πολλοί χρήστες του Twitter άρχισαν να αναφέρονται σε εκείνον ως “πρόεδρο Bannon” υπαινισσόμενοι τη μεγάλη επιρροή που έχει επάνω στον Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Οι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ έχουν ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία (#PostcardstoBannon) και στέλνουν επιστολές στον Λευκό Οίκο “χρίζοντας” πρόεδρο τον Bannon.

 

 

 

 

Πηγή: teenvogue

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Έτοιμη να χρηματοδοτήσει πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 500 εκατ. δολαρίων για την Ουκρανία
Το Βερολίνο, σε συνεργασία με εταίρους του ΝΑΤΟ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα πακέτα στήριξης προς το Κίεβο, με έμφαση στην αντιαεροπορική άμυνα
Γερμανικά τεθωρακισμένα Leopard και Puma
Πολωνία: Ο Τουσκ καλεί την Ευρώπη να πείσει τον Τραμπ ότι «κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη Ρωσία»
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας προειδοποιεί για την πρόθεση της Μόσχας να μειώσει την στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη και ζητά μια ενωμένη συμμαχία απέναντι στο Κρεμλίνο
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ
Ανάλυση Politico: Οι Ευρωπαίοι αισιόδοξοι αλλά επιφυλακτικοί μετά την ανταλλαγή απόψεων με τον Τραμπ για κατάπαυση του πυρός
Το Βερολίνο και το Παρίσι ελπίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας απέναντι στον Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο παραμένει αβεβαιότητα για τις πραγματικές του προθέσεις
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1