Κόσμος

Στιγμή αμηχανίας στον Λευκό Οίκο: Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για ταξίδι στη Ρωσία αντί για την Αλάσκα για την συνάντηση με τον Πούτιν

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος μπέρδεψε τον προορισμό του ενόψει της συνάντησης με τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Άλλη μία αμήχανη στιγμή έζησαν οι ανταποκριτές του Λευκού Οίκου τη Δευτέρα (11.08.2025), όταν ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως «φεύγει για τη Ρωσία την Παρασκευή» προκειμένου να συναντήσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στην πραγματικότητα, η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλάντιμιρ Πούτιν είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 15 Αυγούστου στην πολιτεία της Αλάσκας… στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Είναι ντροπιαστικό για μένα που είμαι εδώ. Θα συναντήσω τον Πούτιν. Φεύγω για τη Ρωσία την Παρασκευή», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα δεν άργησαν να εμφανιστούν.

 

 

Ο Τραμπ προσδοκά «εποικοδομητική» συνάντηση με Πούτιν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε επίσης ότι περιμένει μία «εποικοδομητική» συνάντηση με τον Βλαντίμιρ Πούτιν την Παρασκευή στην Αλάσκα, με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την άρνηση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία στο πλαίσιο μιας πιθανής συμφωνίας ειρήνης, τονίζοντας ότι θα ζητήσει προσωπικά από τον Ρώσο ηγέτη να σταματήσει άμεσα τη σύρραξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Και ο Στιβεν Χόκινγκ στην «παρέα» του Επστάιν - Η φωτογραφία ανάμεσα σε δυο κορίτσια με μπικίνι
Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες από την περίοδο εκείνη - Η μία έδειχνε τον Χόκινγκ σε ένα μπάρμπεκιου με αρκετούς άλλους ανθρώπους, ενώ η δεύτερη να κάνει μια ξενάγηση στον βυθό του νησιού μέσα από ένα υποβρύχιο
Ο Στίβεν Χόκινγκ σε φωτογραφία που βρέθηκε από τα αρχεία του Επστάιν
Ο Τραμπ απένειμε το Μετάλλιο Τιμής στον πιλότο που τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση Μαδούρο: «Δέχτηκε 4 πυροβολισμούς που διέλυσαν το πόδι του»
Ο Έρικ Σλόβερ ήταν χειριστής του ελικοπτέρου Chinook και προσέγγισε το βράδυ το συγκρότημα που συνελήφθη ο Νικολάς Μαδούρο
Ο Έρικ Σλόβερ