Κόσμος

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ – «Έχασα γρήγορα πολλά κιλά»

Τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο χρειάσθηκε να μείνει ο Τζορτζ  Κλούνεϊ, μετά την απώλεια 12 κιλών για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία “Midnight Sky”. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός στην Daily Mirror. 

«Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω πολύ γρήγορα βάρος και μάλλον δεν πρόσεχα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος αστέρας του Χόλιγουντ. «Μου πήρε μερικές εβδομάδες για να επανέλθω και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια», πρόσθεσε. 

Ο Χολιγουντιανός αστέρας διαγνώσθηκε με παγκρεατίτιδα, κατάφερε όμως να αναρρώσει πολύ γρήγορα και να πάρει εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες.

Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός, για τις ανάγκες του ρόλου δεν χρειάσθηκε να χάσει μόνο βάρος αλλά και να αφήσει γένια. «Έπρεπε να αφήσω να μια μεγάλη, άσχημη γενειάδα που λάτρεψε ο γιος μου γιατί έκρυβε πράγματα» λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι τα ανακάλυπτε όταν πήγαινε στην δουλειά. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία “Midnight Sky” -την οποία επίσης σκηνοθετεί- υποδύεται τον αστροναύτη Augustine Lofthouse, ο οποίος πάσχει από καρκίνο. Ο επιστήμονας προσπαθεί να εμποδίσει την επιστροφή της ομάδας και να στείλει μήνυμα στο διαστημόπλοιό τους – αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να εκτεθεί στο τοξικό γήινο περιβάλλον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρίσι: Το Κατάρ κατέχει 20% των ακινήτων στα Ηλύσια Πεδία – Πώς άλλαξε η πιο γνωστή λεωφόρος της γαλλικής πρωτεύουσας
Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Le Monde, η Ντόχα έχει αποκτήσει τον έλεγχο αρκετών εμβληματικών κτιρίων στη διασημότερη λεωφόρο του Παρισιού, επωφελούμενη από φορολογικές συμφωνίες της δεκαετίας του 1990
Παρίσι
Ουκρανία: Ο Ντόναλντ Τραμπ ενδέχεται να συναντήσει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι την επόμενη εβδομάδα, δηλώνει ο Μάρκο Ρούμπιο
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξετάζει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, με την ελπίδα να επιτύχει μια ειρηνευτική συμφωνία που θα γίνει αποδεκτή και από τον Βλαντίμιρ Πούτιν
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ