Κόσμος

Στοκχόλμη: Κατέρρευσε η πριγκίπισσα Βικτώρια! Με δάκρυα στα μάτια στον ματωμένο πεζόδρομο [pics, vids]

Συγκινημένη, σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια η πριγκίπισσα Βικτώρια, η οποία είναι και η διάδοχος του θρόνου, επισκέφτηκε σήμερα (08.04.2017) το σημείο του μακελειού στην Στοκχόλμη. Η πριγκίπισσα άφησε λίγα λουλούδια για τις τέσσερις ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα ενώ πέρασε και ένα συγκινητικό μήνυμα! Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο.

Η πριγκίπισσα προσπάθησε να κρατήσει τα δάκρυα της αλλά μάταια… Μαζί της ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ, ο οποίος στεκόταν δίπλα της παγωμένος…

Στοκχόλμη, η επόμενη μέρα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Σουηδία – Έρημη πόλη και φόβος παντού

Εκείνη κρατώντας ένα μεγάλο μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα έσκυψε να τα αφήσει στο αιματοβαμμένο σημείο και δεν άντεξε… λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα. 

Λίγο αργότερα, σηκώθηκε και μίλησε στους δημοσιογράφους. Ένας από αυτούς την ρώτησε: “Τώρα πως θα προχωρήσουμε’; Και εκείνη απάντησε: “Μαζί”.

Η 36χρονη φορώντας μαύρα επισκέφτηκε το σημείο της τραγωδίας, χωρίς ωστόσο να το ανακοινώσει στα media. Η επίσκεψη της ήθελε να μείνει κρυφή ώστε να “θρηνήσει” για το χτύπημα που δέχτηκε η χώρα της μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά στο σημείο βρίσκονται συνέχεια δημοσιογράφοι και φωτογράφοι.

Στοκχόλμη: Λάτρης των τζιχαντιστών ο δράστης και “φορτωμένος” με εκρηκτικά!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρώην διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Λιβάνου καταβάλλει εγγύηση αποφυλάκισης άνω των 14 εκ. δολαρίων
Πρόκειται για ποσό ρεκόρ στα χρονικά του Λιβάνου, καθιστώντας δυνατή την απελευθέρωση του Ριάντ Σαλαμέ που κατηγορήθηκε και παρέμεινε υπό κράτηση για ένα χρόνο
Ο πρώην διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Λιβάνου, Ριάντ Σαλαμέ
Η Ουγγαρία διαψεύδει τις καταγγελίες της Ουκρανίας για παραβιάσεις από drones – Ο Ζελένσκι «έχει τρελαθεί με την αντιουγγρική εμμονή του»
Ο Ζελένσκι υποστήριξε ότι, «ύποπτα drones, πραγματοποιούσαν ενδεχομένως αναγνωριστικές πτήσεις στις βιομηχανίες των μεθοριακών περιοχών της Ουκρανίας»
Drone