Κόσμος

Στοκχόλμη: Ο “βομβιστής” ήταν ένας… ατζαμής άνδρας που έβαζε κουρτίνες!

Συναγερμός σήμανε σήμερα στην αστυνομία της Στοκχόλμης, μετά την πληροφορία για μια "ισχυρή έκρηξη" που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα! Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της "τρομοκρατικής επίθεσης" βρήκαν ένα σπασμένο παράθυρο, το αποτέλεσμα της... αδεξιότητας ενός άνδρα που προσπαθούσε να τοποθετήσει ένα κουρτινόξυλο!

Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον και πολλών ξένων μέσων ενημέρωσης που αρχικά έκαναν λόγο για “πιθανή έκρηξη βόμβας” στην καρδιά της σουηδικής πρωτεύουσας. Η αστυνομία, σε ανακοίνωσή που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της, κάνει λόγο για ένα μη σοβαρό συμβάν.

“Όλα είναι ήσυχα και σε τάξη στο διαμέρισμα, τίποτα δεν αφήνει να εννοηθεί ότι έγινε κάποιο αδίκημα”, σημειώνεται στην ανακοίνωση. Οι αστυνομικοί, μετά από 10 λεπτά εξονυχιστικής έρευνας “αποχώρησαν” από το σημείο.

Αυτό που “ξέχασαν” να γράψουν πάντως είναι ότι απέκλεισαν τον δρόμο, κινητοποίησαν τις ειδικές δυνάμεις, την πυροσβεστική και το κέντρο άμεσης βοήθειας που έστειλε στην περιοχή ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι για την “έκρηξη” ευθυνόταν ο ατζαμής ιδιοκτήτης του διαμερίσματος. Καθώς άνοιγε μια τρύπα για να τοποθετήσει το κουρτινόξυλο, έπεσε από τη σκάλα και το τρυπάνι που χρησιμοποιούσε του έφυγε από τα χέρια, έσπασε πρώτα τα τζάμια του παραθύρου και έπεσε με θόρυβο στο πάτωμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ώρα της κρίσης για Φον ντερ Λάιεν και Pfizergate: Στο Ευρωδικαστήριο τα SMS της με τον Άλμπερτ Μπουρλά για τα εμβόλια της COVID-19
Η απόφαση της Τετάρτης (14.05.2025) θα κρίνει αν η Κομισιόν παραβίασε τους κανόνες διαφάνειας με την άρνησή της να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της συνομιλίας
Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν 1
Βαθαίνει το γεωπολιτικό ρήγμα Ρωσίας και Δύσης μετά το «τελεσίγραφο» για την Ουκρανία: Διπλωματία με χαρτομάντιλα και θεωρίες κοκαΐνης
Η Μαρία Ζαχάροβα υιοθετεί τοξική ρητορική ενόψει συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη - Έξαλλος ο Μεντβέντεφ με Μακρόν και Δύση - Συνεδριάζουν οι ευρωπαίοι στο Λονδίνο
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 4