Κόσμος

“Στούκαρε” τη BMW στο μετρό! Πανικός από το τροχαίο στο κέντρο

Ακούστηκε κάτι σαν αστραπή και ο κόσμος άρχισε να τρέχει. Ήταν ένα ασημί αυτοκίνητο που εκτός ελέγχου μπήκε σφήνα στην είσοδο του μετρό. Από θαύμα κανείς από τους δεκάδες επιβάτες του μετρό δεν τραυματίστηκε

Κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη. Ο οδηγός της ασημί BMW έχασε τον έλεγχο και το αμάξι βρέθηκε να σέρνεται με το πλάι στη ράμπα εισόδου ενός από τους πλέον κεντρικούς σταθμούς του μετρό στο Λονδίνο.

Ο οδηγός και η σύντροφός του απεγκλωβίστηκαν με ελαφρά τραύματα, όμως το πραγματικό θαύμα είναι ότι ενώ το αυτοκίνητο μπήκε τουλάχιστον πέντε μέτρα μέσα στη ράμπα για του μετρό τη στιγμή εκείνη δεν βρισκόταν κανείς άνθρωπος και έτσι δεν υπήρξαν θύματα.


Πηγή DailyMail

Διαβάστε επίσης:

Παγόβουνο κατέρρευσε σε απόσταση αναπνοής από ζευγάρι! – VIDEO

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Με μήνυμα στα περσικά ο ισραηλινός στρατός καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ
«Ακόμα και εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη των θεσμών ασφαλείας του καθεστώτος μας έχουν εκφράσει τον φόβο, την απελπισία και τον θυμό τους για όσα συμβαίνουν στο Ιράν»
Ιρανοί πολίτες σε ταράτσα κτιρίου στην Τεχεράνη μετά την ισραηλινή επίθεση στη ιρανική δημόσια ραδιοτηλεόραση