Κόσμος

Στους 54 οι νεκροί από ναυάγιο στην Ινδονησία

Στους 54 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο ταχύπλοου σκάφους στα δυτικά της Ινδονησίας την Τετάρτη, ενώ έξι άτομα ακόμα αγνοούνται, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της υπηρεσίας διάσωσης.

Η έρευνα για τους αγνοούμενους συνεχίζεται ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν το ναυτικό, η αστυνομία, διασώστες της περιοχής και εθελοντές, δήλωσε ο Μαρσούντι, εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης.

«Δεκάδες σοροί εντοπίστηκαν από τους διασώστες σήμερα (Παρασκευή). Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συνεχίζεται», δήλωσε ο Μαρσούντι σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Xinhua. Πρόσθεσε ότι έχουν διασωθεί 41 άτομα.

Το σκάφος που μετέφερε Ινδονήσιους εργάτες βυθίστηκε κοντά στη νήσο Μπατάμ τα ξημερώματα της Τετάρτης (τοπική ώρα) λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και των υπεράριθμων επιβαινόντων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 1