Κόσμος

Σχεδόν 2.000 μηνύσεις για εξύβριση του προέδρου Ερντογάν

Σχεδόν 2.000 δικαστικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει στην Τουρκία που αφορούν την εξύβριση του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την εκλογή του στον προεδρικό θώκο τον Αύγουστο του 2014, γνωστοποίησε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Ο αριθμός των υποθέσεων που έως σήμερα έχει οδηγήσει στην έναρξη δικαστικών διαδικασιών για εξύβριση του προέδρου έχει ανέλθει στις 1.845» δήλωσε σε βουλευτές ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, όπως μετέδωσαν πολλά μέσα ενημέρωσης της χώρας.

«Είναι επαίσχυντο. Δεν μπορούσα καν να διαβάσω λεπτομερώς αυτές τις προσβολές… Κοκκίνισα από ντροπή. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία της έκφρασης» προσέθεσε ο ίδιος.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Daily Sabah: Η Τουρκία φαντασιώνεται περιφερειακή «ηγεμονία στη Μεσόγειο» – Η συνεργασία ισχύος με την Ισπανία που «εξαπλώνεται» από Γιβραλτάρ μέχρι Συρία
Βλέψεις για μία συνεργασία ισχύος με την Ισπανία έχει η Τουρκία, σύμφωνα με την Daily Sabah - Η επανασχεδίαση του χάρτη της Μεσογείου και οι βλέψεις για αποδυνάμωση του «μπλοκ» Γαλλία - Ελλάδα - Ισραήλ
Το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας, Oruc Reis, στη Μεσόγειο