Κόσμος

Συγκλονιστικές εικόνες: Η αγωνία του θανάτου πριν από τη διάσωση

Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες από τη διάσωση μιας γυναίκας που έπεσε με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι Waitemata στο Όκλαντ.

Μάρτυρες που είδαν το περιστατικό κάλεσαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βούτηξαν αμέσως στο νερό.

Οι αρχικές προσπάθειες αστυνομικών και ενός περαστικού να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου δεν είχαν αποτέλεσμα.

Όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να ανοίξουν το αυτοκίνητο, ένας από τους αστυνομικούς πήρε ένα βράχο και έσπασε το πίσω παράθυρο για να την απεγκλωβίσουν.

Ένιωθαν ότι ο χρόνος τελειώνει επειδή το όχημα γέμιζε νερό και η γυναίκα δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα, που ήταν σε κατάσταση σοκ, βγήκε από το αυτοκίνητο με λίγες αμυχές και μώλωπες.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν ποντάρει στον Σεμπαστιάν Λεκορνού για να βγάλει τη Γαλλία από το πολιτικό αδιέξοδο
Ο Εμανουέλ Μακρόν αναθέτει στον πιστό του συνεργάτη Σεμπαστιέν Λεκορνού την σχεδόν αδύνατη αποστολή να βρει έναν δημοσιονομικό συμβιβασμό και να αποτρέψει την κρίση
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκόρνου
Μέλος εγκληματικής οικογένειας ο δολοφόνος της Ουκρανής Ιρίνα Ζαρούτσκα στη Βόρεια Καρολίνα - Νέα στοιχεία
Με πλούσιο ποινικό μητρώο ο πατέρας και τα αδέλφια του 35χρονου Ντεκάρλο Μπράουν Τζούνιορ, που δολοφόνησε την 23χρονη μέσα στο τρένο - Ο ίδιος είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος τουλάχιστον 14 φορές στο παρελθόν
Φρικιαστικό βίντεο από δολοφονία Ουκρανής στη Βόρεια Καρολίνα
7