Κόσμος

Συγκλονιστικό! Φωτογράφος καταγράφει τη δολοφονία του από στρατιώτη! Δείτε το video

Τη στιγμή που στρατιώτης γυρίζει προς το μέρος του και πυροβολεί εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, κατέγραψε με την κάμερά του ο 26χρονος φωτογράφος, Ahmed Samir Assem, στην Αίγυπτο.

Ο νεαρός φωτογράφος είναι ένας από τους 51 ανθρώπους, που έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους, στις διαδηλώσεις, από πυρά στρατιωτών.

Ο Assam εργαζόταν για την εφημερίδα Al-Horia Wa Al-Adala. “Γύρω στις 6, ένας άνδρας ήρθε στα γραφεία μας με μία κάμερα γεμάτη αίματα και μας είπε, ότι ένας συνάδελφός μας είχε τραυματιστεί”, δήλωσε ο Ahmed Abu Zeid, που ήταν συνάδελφός του, δημοσιογράφος.

“Μία ώρα αργότερα, πληροφορηθήκαμε, ότι ο Ahmed είχε δεχθεί τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή, καθώς τραβούσε φωτογραφίες από τις κορυφές των κτιρίων. Η κάμερά του ήταν η μόνη, που κατέγραφε τα γεγονότα από την πρώτη στιγμή”, είπε, προσθέτοντας ότι αυτό το βίντεο θα παραμείνει η απόδειξη των βιαιοπραγιών που έχουν σημειωθεί έως τώρα στη χώρα.

Από την πλευρά του πάντως, ο Αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε για το περιστατικό, πως οι ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ, γιατί δέχθηκαν επίθεση τρομοκρατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίγυπτος: Προσπαθούν να σχηματίσουν κυβέρνηση – Όχι από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους

Αίγυπτος: 2 στρατιώτες όμηροι των υποστηρικτών του Μόρσι – “Πόλεμος” των Αδελφών Μουσουλμάνων στον αλ Σίσι

Στο παρά πέντε του εμφυλίου η Αίγυπτος! – 42 νεκροί από τα ξημερώματα!

Αίγυπτος: Νεκρός στρατιώτης σε επίθεση ενόπλων

Αίγυπτος: Ο ΕλΜπαραντέι καλεί τους Αδελφούς Μουσουλμάνους να συμμετάσχουν στη μετάβαση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς συμφώνησε να απελευθερωθούν 10 Ισραηλινοί όμηροι – «Δύσκολες οι συζητήσεις για εκεχειρία λόγω αδιαλλαξίας»
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας «δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση συμφωνίας» με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων
Διαδηλωτές κρατούν φωτοβολίδα καπνού, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
Ο γιος του Χάφταρ επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Βεγγάζης – Μια κίνηση με νόημα μετά τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία
Μετέφερε το μήνυμα ότι όσα έγιναν χθες δεν στρέφονται κατά της Ελλάδας - Ο Αλ Σαντίκ Χάφταρ αποτελεί στενό πολιτικό σύμβουλο του πατέρα του
Ο Χαλίφα Χάφταρ 3