Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγκλονίζει ο συντετριμμένος πατέρας – Οι τελευταίες στιγμές της Jessica

Συγκλονίζει ο συντετριμμένος πατέρας – Οι τελευταίες στιγμές της Jessica
Φωτογραφία Andy Whelan

Ήταν το 2016 που η Jessica έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Ο συντετριμμένος πατέρας μιλά για τις τελευταίες της στιγμές.

Ο Andy Whelan από το Lancashire είχε συγκλονίσει τον κόσμο με φωτογραφίες της κορούλας του που πάλευε με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή 3 εβδομάδες μετά τη συγκλονιστική φωτογραφία που τράβηξε ο πατέρας της.

Στη σπαρακτική φωτογραφία φαινόταν η Jessica να κλαίει ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Ο Andy μίλησε για πρώτη φορά για τις πρώτες ώρες μετά τον θάνατο της μικρής του Jessica.

Είχαν αποφασίσει με την 29χρονη σύντροφό του Nicky Prendergrast πως η Jessica έπρεπε να μείνει σπίτι για 24 ώρες μετά τον θάνατό της. Αυτό θα του επέτρεπε να την αγκαλιάσει και να της διαβάσει το αγαπημένο της παραμύθι.

“Πολλοί συγγενείς ήθελαν να έρθουν και να της πουν το τελευταίο αντίο στην άνεση του σπιτιού μας. Να μην την αποχαιρετήσουν στην κηδεία. Το απόγευμα της Κυριακής της διάβασα το αγαπημένο της παραμύθι και μπορέσαμε να την πάρουμε αγκαλιά”, δήλωσε στην Dailymail.

Φωτογραφία Andy Whelan

“Είχε περάσει πάρα πολλά πριν πεθάνει”

Οι αρμόδιοι παρέλαβαν το άψυχο σώμα της το επόμενο πρωινό. Ήθελαν να της κάνουν νεκροψία και να ελέγξουν αν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον ιστό της για έρευνα.

Οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν δύσκολοι για τον Andy. Υπέφερε από κατάθλιψη και εφιάλτες. Δυσκολεύτηκε τον Ιανουάριο στα γενέθλιά της. Δεν γιόρτασε τα δικά του στα τέλη Ιουνίου. Βρίσκει το κουράγιο να δει ξανά φωτογραφίες της Jessica.

Όταν θυμάται την εικόνα της Jessica να υποφέρει σκέφτεται ότι πήραν τη σωστή απόφαση με τη Nicky. Να σταματήσουν τη θεραπεία. “Όταν αρχικά πέθανε υπήρχε σχεδόν αίσθηση ανακούφισης. Είχε περάσει πάρα πολλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Την ημέρα που πέθανε σχεδόν προσευχόμασταν να κοιμηθεί και να μην ξυπνήσει”.

Φωτογραφία Andy Whelan

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις