Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πιστολέρο σκόρπισε τον τρόμο σε σχολείο στην Φλόριντα – Τουλάχιστον ένας νεκρός!

Πιστολέρο σκόρπισε τον τρόμο σε σχολείο στην Φλόριντα – Τουλάχιστον ένας νεκρός!

– Στο “πόδι” οι αρχές στην Φλόριντα μετά από πυροβολισμούς στο σχολείο Stoneman Douglas High School στο Πάρκλαντ
– Πληροφορίες για ένα νεκρό και 20 – 50 τραυματίες – Δεν διευκρινίζεται αν ανάμεσα τους είναι παιδιά – 40 μαθητές φέρονται να έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο σχολείο
– Οι Αρχές έχουν εκκενώσει την περιοχή ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα – Το FBI έχει σπεύσει στο σημείο και διερευνά το αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση – Ένας άντρας συνελήφθη! Μαρτυρίες ότι ο δράστης ήταν καθηγητής στο σχολείο
– Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ενημερωθεί για τους πυροβολισμούς και παρακολουθεί την κατάσταση
– Δείτε Live εικόνα

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 20 με 50 ακόμη τραυματίστηκαν από επίθεση ενόπλου σε ένα λύκειο στη Φλόριντα, σύμφωνα το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρόουαρν στη Φλόριντα, τον τοπικό αρχηγό της πυροσβεστικής και τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή και ζήτησε να μην πλησιάζει κανείς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχολικό συγκρότημα έχουν εγκλωβιστεί περίπου 40 παιδιά, τα οποία φέρονται να έχουν κλειστεί σε μία ντουλάπα για να γλιτώσουν από τον “πιστολέρο”.

https://twitter.com/TheCaptainAidan/status/963868088683900931?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fusa%2F418825-florida-shooting-high-school%2F

Λίγη ώρα μετά από τους πυροβολισμούς ο “πιστολέρο” συνελήφθη με την αστυνομία να ενημερώνει ότι παραμένει στο σημείο. Μαρτυρίες μαθητών αναφέρουν ότι ο “πιστολέρο” είναι καθηγητής του σχολείου ενώ σκόρπισε τον τρόμο με τουφέκι.

Ο άντρας που φέρεται να είναι ο δράστης

https://twitter.com/Policecode183/status/963881451627384832

Στο διαδίκτυο ήδη έχουν κυκλοφορήσει βίντεο με μαθητές που τρομαγμένοι τρέχουν να σωθούν από τους πυροβολισμούς. Αλλά και φωτογραφίες με παιδιά που βγαίνουν από το σχολείο με τα χέρια τους σηκωμένα.

https://twitter.com/CBSMiami/status/963875070786654208

Στο σημείο έχει σπεύσει και το FBI το οποίο διερευνά το αν πρόκειται για κάποια τρομοκρατική επίθεση.

Για τους πυροβολισμούς έχει ενημερωθεί και ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος παρακολουθεί την κατάσταση. «Παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτής της τρομερής κατάστασης στην κομητεία Μπρόουαρν στη Φλόριντα με αναφορές για πυροβολισμούς σε σχολείο», ανέφερε με tweet του ο Μάρκο Ρούμπιο, γερουσιαστής της Πολιτείας.

Στο Stoneman Douglas High School φοιτούν 3.000 με 5.000 παιδιά, τα οποία ήταν στις εγκαταστάσεις όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί.

Δείτε τα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=upBWj3w51Z4

Δείτε LIVE εικόνα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις