Κόσμος

Συναγερμός στην HBO! Χάκερς έκλεψαν τη… συνέχεια του Game of Thrones

Την ώρα που έχει ήδη προβληθεί το τρίτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου του "Game of Thrones", η HBO προχώρησε στην αποκάλυψη πως έπεσε θύμα κυβερνο-επίθεσης, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη "μυστικότητα" μελλοντικών επεισοδίων της σειράς. Οι δράστες εκτιμάται ότι συνολικά έκλεψαν δεδομένα 1,5 τεραμπάιτ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η HBO βίωσε πρόσφατα ένα κυβερνο-γεγονός, που είχε ως αποτέλεσμα την έκθεση πληροφοριών», ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι. Τονίζει ότι η προστασία δεδομένων αποτελεί «κορυφαία προτεραιότητά» του και συνεργάζεται τόσο με τις Αρχές όσο και με ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό σταθμό Entertainment Weekly, που ειδικεύεται στο χώρο του θεάματος, έως τώρα οι δράστες έχουν διαρρεύσει μελλοντικά επεισόδια των σειρών Ballers και Room 104, αλλά και κείμενα που αφορούν το επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones που θα προβληθεί στις ΗΠΑ την επόμενη Κυριακή.

Οι χάκερ φέρονται μάλιστα να έχουν υποσχεθεί πως «σύντομα» θα δημοσιεύσουν κι άλλο υλικό.

Με πληροφορίες από cnbc

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άνδρας στην Βρετανία υποδυόταν την πρώην σύντροφό του στο Tinder και έστελνε αγνώστους σπίτι της για να την βιάσουν
Ο Άσαντ Χουσεΐν είχε συστηθεί με ψεύτικο όνομα στην 36χρονη, και αφού χώρισαν έστελνε μηνύματα σε άνδρες λέγοντάς τους να πάνε σπίτι της με την ψευδή δικαιολογία ότι πρόκειται για μια «σεξουαλική φαντασίωση» της
iStock
Οι ΗΠΑ έπληξαν και ακινητοποίησαν δύο τάνκερ του Ιράν στα Στενά του Ορμούζ – Αναφορές για σποραδικές συγκρούσεις
Οι αμερικανικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον δύο πετρελαιοφόρων με ιρανική σημαία που προσπαθούσαν να καταπλεύσουν σε ιρανικό λιμάνι στον Κόλπο του Ομάν
Το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Ross που συνοδεύει το αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush στη Μέση Ανατολή