Κόσμος

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μονάχου – Καθηλωμένα τα αεροπλάνα – Χιλιάδες επιβάτες σε αναμονή

Περίπου 200 πτήσεις ακυρώθηκαν, 60 καθυστέρησαν και δύο τερματικοί σταθμοί εκκενώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όταν μία γυναίκα παραβίασε τον έλεγχο.

Όπως ανακοίνωσε η βαυαρική αστυνομία και οι αρχές του αεροδρομίου, η γυναίκα δεν πέρασε από τη ζώνη ελέγχου στον τερματικό σταθμό 2 και στη εξαφανίστηκε, προτού τελικώς εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για μία γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία δεν συνελήφθη, σύμφωνα με τις αρχές της Βαυαρίας και την αστυνομία.

Η ζώνη στην οποία είχε εισέλθει εκκενώθηκε και αποκλείστηκε, αλλά τίποτε ύποπτο δεν βρέθηκε.

Οδύσσεια αλά γερμανικά στο Μόναχο

Πολλές χιλιάδες επιβάτες κατέκλυσαν το αεροδρόμιο κατά την πρώτη ημέρα των διακοπών των καλοκαιριού στην Βαυαρία, περιμένοντας να ταξιδέψουν.

Πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό επί πολλές ώρες, λόγω του περιστατικού.

Το αεροδρόμιο του Μονάχου -το δεύτερο μεγαλύτερο στη Γερμανία- δέχθηκε 44,6 εκατομμύρια επιβάτες το 2017.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 3