Κόσμος

Συνέλαβαν περιστέρι με απειλητικό μήνυμα για τον πρωθυπουργό της Ινδίας!

Στη σύλληψη περιστεριού που μετέφερε απειλητικό μήνυμα για τον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi και πιθανότατα προερχόταν από το Πακιστάν προχώρησαν οι αρχές.

“Modi Ji, μη θεωρείς πως είμαστε όπως το 1971 κατά τη διάρκεια του πολέμου Ινδίας – Πακιστάν. Τώρα κάθε παιδί είναι έτοιμο να πολεμήσει εναντίον της Ινδίας”, ανέφερε το μήνυμα που ήταν γραμμένο στα Urdu, γλώσσα που μιλάνε στο Πακιστάν.

Το γκρίζο περιστέρι ανακαλύφθηκε από συνοριόφυλακες την Κυριακή, με τον επικεφαλής των αρχών Ramesh Kumar να αναφέρει πως το περιστέρι βρίσκεται υπό κράτηση. “Διερευνούμε το περιστατικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράμοια μηνύματα για τον πρωθυπουργό της Ινδίας στάλθηκαν και μέσω δύο μπαλονιών το Σάββατο στην ίδια περιοχή, ενώ ένα λευκό περιστέρι με μήνυμα και πάλι στα Urdu είχε ανακαλυφθεί στην περιοχή Hoshiarpur τον Σεπτέμβριο.

Οι ιστορικά τεταμένες σχέσεις Ινδίας-Πακιστάν κλιμακώθηκαν μετά τη δολοφονία του αυτονομιστή ηγέτη Burhan Wani από τις ινδικές δυνάμεις ασφαλείας τον Ιούλιο, ενώ τον Σεπτέμβριο σκοτώθηκαν 18 Ινδοί στρατιώτες από επίθεση σε στρατιωτική βάση, με το Νέο Δελχί να κατηγορεί το Ισλαμαμπάντ.

Πηγή: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν πρότεινε απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη
Με τον τρόπο αυτό ο Πούτιν ουσιαστικά απέρριψε το τελεσίγραφο της Δύσης για πλήρη και άνευ όρων 30ήμερη κατάπαυση του πυρός - «Ένα πρώτο βήμα, αλλά όχι αρκετό» λέει ο Μακρόν
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν 17