Κόσμος

Συνεχίζει την οικιστική επέκταση το Ισραήλ

Ισραηλινός αξιωματούχος διέψευσε ότι η χώρα του δεσμεύτηκε να παγώσει επί δύο χρόνια το σημαντικό σχέδιο κατασκευής νέων εβραϊκών κατοικιών στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπως είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Ο πρωθυπουργός διευκρίνισε, από την αρχή της διαδικασίας, ότι η οικοδόμηση στην Ιερουσαλήμ θα συνεχιστεί ως συνήθως, όπως συνέβαινε και με όλες τις κυβερνήσεις του Ισραήλ τα τελευταία 43 χρόνια”, είπε ο αξιωματούχος.

Τον περασμένο Μάρτιο, η ανακοίνωση για την κατασκευή 1600 νέων κατοικιών στην περιοχή Ραμάτ Σλόμο της Ανατολικής Ιερουσαλήμ είχε τορπιλίσει την προσπάθεια να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα