Κόσμος

Σύνοδος ΟΗΕ: Αποχώρησε ο Ερντογάν μόλις ξεκίνησε η ομιλία του Τραμπ [pics]

Την κάκιστη σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας "έδειξε" και η 73η σύνοδος κορυφής "Νέλσον Μαντέλα" του ΟΗΕ. Μπορεί η σύνοδος να είχε θέμα... την ειρήνη, ωστόσο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φρόντισε να δείξει πως μόνο τέτοια δεν υπάρχει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος αποχώρησε από την αίθουσα της γενικής συνέλευσης με το που ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή ο Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας και έτσι να δείξει την διαμαρτυρία του απέναντί του.

erdogan oie

erdogan oie

erdogan oie

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φειδίας Παναγιώτου πάει στη Ρωσία την Ημέρα της Νίκης του Βλαντιμίρ Πούτιν
«Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ζυγίσουν τις ευθύνες τους και να κατανοήσουν πώς οι πράξεις τους μπορούν να επηρεάσουν τις προσπάθειές μας» είπε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα
Ο Φειδίας Παναγιώτου 3