Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ταινία για τους Bee Gees ετοιμάζει ο παραγωγός του “Bohemian Rhapsody”! video

Ταινία για τους Bee Gees ετοιμάζει ο παραγωγός του “Bohemian Rhapsody”! video
youtube (αρχείο)

Bιογραφικό κινηματογραφικό έργο, αυτή τη φορά για τους Bee Gees σχεδιάζει ο παραγωγός της ταινίας “Bohemian Rhapsody” με θέμα τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι και των Queen.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Γκράχαμ Κινγκ συνεργάζεται με την Paramount Pictures και την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Sister για την ταινία – αφιέρωμα στους Bee Gees, το σενάριο της οποίας δεν έχει γραφτεί, ούτε άρχισαν συζητήσεις για το καστ.

Η Paramount έχει αγοράσει τα δικαιώματα για τα τραγούδια των Bee Gees για λογαριασμό του Κινγκ και κατά συνέπεια θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει στην ταινία – σε αντίθεση με τα επερχόμενα κινηματογραφικά έργα για τον Μπόουι “Stardust” και τον Χέντριξ “Jimi: All Is By My Side” οι ιστορίες των οποίων δεν θα συνοδεύονται από τη μουσική των πρωταγωνιστών τους.

Bee Gees: Η ιστορία του Μπάρι, του Ρόμπιν και του Μόρις Γκιμπ

Οι Bee Gees έκαναν μια πρώτη καριέρα στην Αυστραλία και έπειτα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του μάνατζερ των Beatles, Μπράιαν, προτού περάσουν στις ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Χωρίστηκαν το 1970 εν μέσω αδελφικών πυρών, συνδεδεμένων με την κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών. Ο Barry Gibb δήλωσε στον Guardian το 2013: “Υπήρχε αυτός ο βαθύς, συναισθηματικός ανταγωνισμός μεταξύ τριών αδελφών που έγιναν διάσημοι και δεν το κατάλαβαν”.

Αλλά οι Gibb συμφιλιώθηκαν, ανανεώθηκαν και έγιναν διασημότεροι από ποτέ!

Τα τραγούδια τους, συμπεριλαμβανομένων των Stayin ‘Alive, Night Fever, More Than a Woman και How Deep Is Your Love, που γράφτηκαν για το σάουντρακ της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας Saturday Night Fever καθόρισαν και παρέτειναν τη ντίσκο εποχή.

Αργότερα, υπήρξαν και άλλες διαφωνίες: θορυβώδη διαζύγια, περισσότερος εθισμός στα ναρκωτικά και θάνατος του νεότερου αδελφού, Άντι σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Ο Μόρις Γκιμπ πέθανε το 2003 και ακολούθησε ο θάνατος του διδύμου του, Ρόμπιν το 2012. Ο Μπάρι Γκιμπ χρίστηκε Ιππότης από τον πρίγκιπα Κάρολο του Ηνωμένου Βασιλείου το 2018. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του ήταν στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι το 2017.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις