Κόσμος

Ταξιδιωτική οδηγία από το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών για την Ελλάδα!

Το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτικές οδηγίες για μια σειρά χωρών ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον Βρετανικό Τύπο, το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας εξέδωσε προειδοποιήσεις με την μορφή ταξιδιωτικών οδηγιών για μια σειρά από χώρες μεταξύ των οποίων, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία και η Ταϊλάνδη.

Για την Ελλάδα η αιτία είναι τα… κουνούπια! Σύμφωνα με την ανακοίνωση για τους Βρετανούς που επισκέπτονται την Ελλάδα τονίζεται: «Προσοχή στα κουνούπια! Το 2018 υπήρξαν πολλά κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα. Πρέπει να πάρετε μέτρα προστασίας από τα κουνούπια, κάνοντας χρήση αντικουνουπικών, να έχετε κλειστές πόρτες και παράθυρα ή να χρησιμοποιείτε σίτες».

Για την Ισπανία, η ταξιδιωτική οδηγία όσον αφορά στην Μαγιόρκα αναφέρει ότι οι βρετανοί τουρίστες πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν περνούν κάτω από μπαλκόνια γιατί πέφτουν και για την Βαρκελώνη ότι γίνονται διαδηλώσεις και υπάρχει πολιτική αναταραχή.

Για την Γαλλία τους προειδοποιούν να είναι προσεκτικοί όσον αφορά στα Κίτρινα Γιλέκα και τις διαδηλώσεις που κάνουν και για την Ταϊλάνδη εφιστούν την προσοχή όλων των Βρετανών τουριστών για το ενδεχόμενο να πέσουν θύματα σεξουαλικής επίθεσης.

Δείτε όλη την λίστα του Βρετανικού υπουργείο Εξωτερικών ΕΔΩ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας
Γκάνα: Στρατολόγηση νέων κατέληξε σε τραγωδία – 6 νεκροί και 22 τραυματίες σε ποδοπάτημα
Τουλάχιστον 6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 22 τραυματίστηκαν στην Άκρα, στη Γκάνα, κατά τη διάρκεια ποδοπατήματος σε στάδιο όπου διεξαγόταν ημερίδα στρατολόγησης για τον στρατό
Στρατιώτες της Γκάνας
Ισπανία: Ο επίσκοπος του Κάντιθ υπό έρευνα του Βατικανού για κακοποίηση ανηλίκου – Παρέμεινε στη θέση του για 4 μήνες μετά την καταγγελία
Το Βατικανό άνοιξε έρευνα σε βάρος του επισκόπου Κάντιθ, Ραφαέλ Θορνόθα, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν ανήλικο τη δεκαετία του 1990
Ο επίσκοπος Ραφαέλ Ζορνόζα κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας στο Κάντιθ