Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θανατηφόρο τροχαίο με… σκέιτμπορντ

Θανατηφόρο τροχαίο με… σκέιτμπορντ

Κι όμως έγινε και αυτό και μάλιστα στην προηγμένη Σουηδία που διαθέτει και ειδικό δίκτυο για τέτοιου είδους… τροχοφόρα. Θύμα μια γυναίκα που βρέθηκε στο δρόμο ενός πιτσιρικά.

Πριν μια βδομάδα ένας 15χρονος στην πόλη Βάρναμο έχοντας αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα περνούσε από ένα σημείο του ποδηλατόδρομου της πόλης. Για κακή της τύχη μια 60χρονη που προχωρούσε στο ίδιο σημείο μιλώντας με την κόρη της δεν πρόσεξε τον πιτσιρίκο με αποτέλεσμα να του κλείσει το δρόμο.
Πριν προλάβει να αντιδράσει το 15χρονο παιδί έπεσε πάνω στη γυναίκα η οποία όπως ήταν φυσικό έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο δρόμο.
Δυστυχώς η γυναίκα πέφτοντας χτύπησε αρκετά σοβαρά στον αυχένα.
Η 60χρονη και 15χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά από κει βγήκε ζωντανός μόνο ο πιτσιρικάς. Η 60χρονη έχασε τη μάχη.
Τώρα, σύμφωνα με το “Έθνος” (και καθώς δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιου δυστυχήματος) η αστυνομία έχει ξεκινήσει διαδικασίες κατά του ανήλικου για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο, ουσιαστικά προκειμένου να διερευνήσει η δικαιοσύνη αν ο 15χρονος ευθύνεται για τον θάνατο της 60χρονης…

Διαβάστε επίσης:
Τι σχέση έχει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Buzz Lightyear;

“Βρέχει”…Χάμερ μες στη νύχτα -Εντυπωσιακό βίντεο

Όταν οι γύπες παίρνουν το αεροπλάνο…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε