Κόσμος

The Sun: “Παραιτείται η Βασίλισσα Ελισάβετ και αναλαμβάνει ο Κάρολος”!

Δημοσίευμα - "σεισμός" της βρετανικής εφημερίδας "The Sun", σύμφωνα με το οποίο η Βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται να παραιτηθεί, ανοίγοντας το έδαφος για την διαδοχή της από τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας “The Sun”, η αποχώρηση της Ελισάβετ θα συμβεί το 2021, όταν και η Βασίλισσα θα συμπληρώνει τα 95 της χρόνια. Τότε είναι που ο Πρίγκιπας Κάρολος θα αναλάβει τα ηνία της βασιλικής οικογένειας, παίρνοντας το χρίσμα από τη μητέρα του. Ήδη υπάρχει έντονη φημολογία περί αναβάθμισης του Καρόλου σε “σκιώδη βασιλέα” ή ακόμα και σε αντιβασιλέα.

ELIZABETH CHARLES REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο οποίος πιστεύεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση απομάκρυνσης του αδερφού του, Πρίγκιπα Άντριου, από το παλάτι, μετά τη συνέντευξη – “φιάσκο” του τελευταίου στο BBC, έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται γι’ αυτή την μεγαλύτερη στιγμή της ζωής του.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, επισημαίνει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ περιόρισε τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της, από 332 το 2016, σε 283 το 2018.

πηγή: thesun.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δικαστήριο στη Γαλλία αποφασίζει το μέλλον της Shein – Η κυβέρνηση ζητά τρίμηνη αναστολή της πλατφόρμας
Η Γαλλία κάλεσε επίσης τους μεγάλους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου Bouygues Telecom, Free, Orange και SFR στην ακροαματική διαδικασία ζητώντας να μπλοκάρουν την ιστοσελίδα της Shein
Shein
Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, κινδύνεψε η ζωή του
Ο 81χρονος Τόμας Μάρκλ δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον γαμπρό του, πρίγκιπα Χάρι, ούτε τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ καθώς δεν έχει επαφές με την κόρη του Μέγκαν από το 2018 - Παραμένει στην Εντατική
Μέγκαν Μαρκλ, Χάρι
Ο Μαδούρο τρέμει για τη ζωή του και αλλάζει συνεχώς κρεβάτια και κινητά φοβούμενος χτύπημα των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έχει αυξήσει την προστασία του και αναζητά βοήθεια και από το εξωτερικό μετά τις πρόσφατες απειλές της κυβέρνησης Τραμπ, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times
Νικολάς Μαδούρο