Κόσμος

Θέμα ένωσης Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας βάζει η Ελβετική Blick!

Προβοκατόρικο δημοσίευμα της ελβετικής Blick βάζει θέμα ένωσης Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας, με αφορμή το επικείμενο δημοψήφισμα για την αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο εν λόγω δημοσίευμα που επιχειρεί να ενημερώσει του Ελβετούς για το δημοψήφισμα των Σκοπίων, διατυπώνεται το ερώτημα ότι εφόσον υπάρχουν δύο Μακεδονίες, ίσως θα πρέπει στο μέλλον να ενωθούν και να γίνουν μία.

Τι λέει ο Γερμανός ακαδημαϊκός για την συμφωνία, πως σχολιάζει την στάση της Αθήνας. Που βασίζει το επιχείρημα υπέρ μιας μελλοντικής ένωσης Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας.

Περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα