Κόσμος

Θρήνος για 19χρονο! Πήρε πρώτη φορά ναρκωτικά και πέθανε

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 19χρονου Michael Trueman μετά τον ξαφνικό χαμό του. Πήρε MDMA σε κλαμπ, κατέρρευσε και πέθανε.

Ο Michael Trueman δεν είχε πάρει ποτέ ναρκωτικά. Μέχρι τη μοιραία νύχτα που πήρε MDMA σε πάρτι για το Halloween στο Μπέρμιγχαμ την Κυριακή. Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από το προσωπικό του μαγαζιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε την επόμενη νύχτα.

Ο 19χρονος, όπως έγινε γνωστό στην ακροαματική διαδικασία, πήρε για πρώτη φορά το MDMA. “Πήγε στο πάρτι με φίλους που είπαν στις αρχές ότι δεν είχε ξαναπάρει ναρκωτικά. Ήταν στην τουαλέτα και όταν γύρισε η συμπεριφορά του είχε αλλάξει. Τον περιέγραψαν ασταθή. Είπε ότι είχε πάρει MDMA και πέθανε σε λιγότερες από 24 ώρες στο νοσοκομείο”.

“Έσβησε” από τα ναρκωτικά

“Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου ο κόσμος έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά. Ο Michael Trueman πέθανε στην τρυφερή ηλικία των 19 ετών. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκφράσουν το πόσο τέλειος ήταν.

Άφησε μεγάλο κενό στις ζωές μας που δεν θα γεμίσει ποτέ. Έφυγε από κοντά μας σε πολύ μικρή ηλικία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συντετριμμένοι είναι οι γονείς και η οικογένειά του. Κανένας γονιός δεν φαντάζεται ότι θα κηδέψει το παιδί του”, τονίζεται σε ανακοίνωση.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε «μαζεύει» τις συνέπειες της αποχώρησης αμερικανικών στρατευμάτων από τη Ρουμανία – «Αυτό συμβαίνει συνέχεια»
Ο Μαρκ Ρούτε υποβαθμίζει τη σημασία της αμερικανικής απόφασης, την ώρα που οι «υβριδικές επιθέσεις» που αποδίδονται στη Ρωσία πληθαίνουν στην Ανατολική Ευρώπη
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε
Γαλλία: 5 τραυματίες από την επίθεση με αυτοκίνητο στο νησί Ολερόν – Οι αρχές εξετάζουν ψυχιατρικά κίνητρα
Ένας άνδρας παρέσυρε σκόπιμα πεζούς και ποδηλάτες στο νησί Ολερόν, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τη στιγμή της σύλληψής του – Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ψυχικής διαταραχής
Το καμένο αυτοκίνητο του άνδρα που χτύπησε πεζούς στο νησί Ολέρον στη Γαλλία