Κόσμος

Τι αναφέρει στη διαθήκη της η πρώην δασκάλα του Πούτιν

Δίδασκε γερμανικά στο σχολείο του Λένιγκραντ, την περίοδο που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν μαθητής. Η επανένωση, η βοήθεια και η διαθήκη της Μίνα Γιουντίτσκαγια.

Η πρώην δασκάλα του Βλαντίμιρ Πούτιν, η Μίνα Γιουντίτσκαγια, στη διαθήκη της άφησε το διαμέρισμα στο οποίο έμενε στο Ισραήλ, στη Ρωσία. Αυτό μετέδωσε το Ria Novosti επικαλούμενο εκπρόσωπο της ρωσικής πρεσβείας στο Ισραήλ. Η Μίνα Γιουντίτσκαγια πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο σε ηλικία 96 ετών.

Ποια ήταν η δασκάλα του Πούτιν

Η Μίνα Γιουντίτσκαγια δίδασκε γερμανικά στο σχολείο του Λένιγκραντ στο οποίο πήγαινε την δεκαετία του 1960 ο Ρώσος Πρόεδρος.

Η Γιουντίτσκαγια, μετανάστευσε το 1973 στο Ισραήλ. Με τον μαθητή της, Βλαντίμιρ Πούτιν, η Γιουντίτσκαγια συναντήθηκε το 2005 όταν ο Ρώσος ηγέτης επισκέφθηκε το Ισραήλ.

Ο ισραηλινός Τύπος γράφει ότι με παράκληση του προέδρου της Ρωσίας η Γιουντίτσκαγια βοηθήθηκε να αγοράσει ένα μικρό διαμέρισμα στο Τελ-Αβίβ. Το οποίο είναι προφανώς και το διαμέρισμα που αφήνει στη Ρωσία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: «Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ αναρρώνει από σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και τα πόδια»
Ο Χαμενεΐ τραυματίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου, την πρώτη ημέρα του πολέμου που εξαπολύθηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, σε μια επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα και προκάτοχό του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ
Επέστρεψαν στη γη οι 4 αστροναύτες του Artemis II μετά το ιστορικό ταξίδι στη Σελήνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η στιγμή της προσθαλάσσωσης μετά από 10 ημέρες ταξίδι - «Επόμενο βήμα ο Άρης» ευχήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ που συνεχάρη τους αστροναύτες
Αλεξίπτωτα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
14
Κρίσιμες ώρες στη Μέση Ανατολή: Οι απειλές Τραμπ και οι όροι του Ιράν λίγο πριν τις συνομιλίες στο Ισλαμαμπάντ
Σε μια κλωστή κρέμεται η εκεχειρία - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην πρωτεύουσα του Πακιστάν - Συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου την Τρίτη στην Ουάσινγκτον
Πακιστάν