Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι κάνει ο Τραμπ στις 05:00 το πρωί; Google-άρει τον εαυτό του και “τα παίρνει”

Τι κάνει ο Τραμπ στις 05:00 το πρωί; Google-άρει τον εαυτό του και “τα παίρνει”
Φωτογραφία Reuters

Πριν από σχεδόν πέντε ώρες, όταν στην Ουάσινγκτον ήταν 05:00, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ακόμη ένα tweet. Που το περίεργο θα αναρωτηθεί κανείς. Το περίεργο λοιπόν είναι το τι έκανε πριν tweet-άρει. Έψαξε τον εαυτό του στη Google!

Φανταστείτε την εικόνα: ο Ντόναλντ Τραμπ ξυπνάει στις 05:00 τα ξημερώματα και το πρώτο πράγμα που (μάλλον) κάνει είναι να ανοίξει έναν browser για να ψάξει στη Google τι γράφεται για τον εαυτό του.

Και αυτό που του έβγαλε το αποτέλεσμα της αναζήτησης δεν του άρεσε καθόλου.

Επόμενη κίνηση να ανοίξει το twitter και να… στολίσει τους πάντες. Κυρίως, το CNN! Και φυσικά δεν μπορούσε να σταματήσει εκεί. Απείλησε και τη Google!

Tweet πρώτο: Τα αποτελέσματα αναζήτησης στη Google για το “Trump News” δείχνει δείχνουν / αναφέρουν μόνο τις ειδήσεις των Fake New Media. Με άλλα λόγια, τα έχουν εφοδιάσει έτσι ώστε σχεδόν όλες οι ειδήσεις και τα ρεπορτάζ να είναι άσχημα για εμένα και για άλλους. Το Ψευδο-CNN ιδιαίτερα. Ρεπουμπλικανικά / Συντηρητικά και δίκαια ΜΜΕ έχουν αποκλειστεί. Παράνομο;

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1034371152204967936

Tweet δεύτερο (η συνέχεια): Το 96% των αποτελεσμάτων για τις “Ειδήσεις Τραμπ” είναι από εθνικά αριστερά ΜΜΕ, πολύ επικίνδυνο. Η Google κι άλλοι καταπιέζουν τις φωνές των συντηρητικών, και κρύβουν πληροφορίες και ειδήσεις που είναι καλές. Ελέγχουν τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να δούμε. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που θα αντιμετωπιστεί.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1034373707047882759

Η τελευταία φράση είναι εκείνη που ερμηνεύεται ως απειλή του Αμερικανού προέδρου προς τη Google. Μένει να δούμε αν αυτό θα είναι το νέο μέτωπο που θα ανοίξει ή αν άλλαξε… πλευρό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις