Κόσμος

Τη βίασαν ομαδικά και την άφησαν για νεκρή – Έμεινε να τους δει να σαπίζουν στη φυλακή

Έναν επιπλέον χρόνο στη Βολιβία όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη έμεινε η 37χρονη Vasilisa Komarova.

Ήταν τον περασμένο Ιούνιο που η Vasilisa Komarova δέχτηκε άγρια επίθεση από συμμορία. Τη βίασαν ομαδικά με την απειλή μαχαιριών, τη λήστεψαν και την άφησαν για νεκρή σε λιμνοθάλασσα στη Βολιβία.

Η Βρετανίδα έμεινε στη Βολιβία για έναν επιπλέον χρόνο για να δει τους τρεις δράστες της άγριας επίθεσης να σαπίζουν στη φυλακή.

Αφού κατάφερε να επιζήσει, η Komarova αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη Βολιβία. Δεν θα έφευγε μέχρι να οδηγηθούν οι δράστες της άγριας επίθεσης ενώπιον της δικαιοσύνης.

KOMAROVA

Ήταν τον περασμένο μήνα που ήρθε αντιμέτωπη με τον 26χρονο Jose Gongora, τον 24χρονο Yery Yumacale και τον 30χρονο Fabio Bazan. Καταδικάστηκαν σε συνολικά 42 χρόνια φυλακή.

YUMACALE
Ο Yery Yumacale
GONGORA
Ο Jose Gongora
GONGORA
Ο Jose Gongora

“Λόγω αυτών των αντρών ξέρω πώς αισθάνεσαι όταν βιάζεσαι και πώς αισθάνεσαι όταν σκέφτεσαι ότι δεν θα ξαναδείς τον ήλιο. Με συμβούλευσαν να φύγω από τη Βολιβία. Κανείς δεν πίστευε ότι θα κέρδιζα την υπόθεση. Έπρεπε να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Δεν μπορούσα να ζήσω γνωρίζοντας ότι επέζησα αλλά δεν έκανα τίποτα για να σταματήσω να συμβεί ξανά”.

KOMAROVA

Γελούσαν στο δικαστήριο

Οι δράστες, όπως ανέφερε, γελούσαν στο δικαστήριο και δεν την κοίταζαν στα μάτια.

Ήταν τον περασμένο Ιούνιο που μια οικογένεια της πρότεινε να κατασκηνώσει σε μια λιμνοθάλασσα στο απομακρυσμένο Rurrenabaque. Ενώ κοιμόταν στη σκηνή της, τρεις άντρες άρχισαν να την κουνάνε. “Βγες έξω να παρτάρουμε. Ψάχνουμε μια σ@@@ να περάσουμε καλά”.

Την έσυραν έξω από τη σκηνή και την απειλούσαν με ματσέτες που είχαν βάλει στον λαιμό και το στήθος της. Οι τρεις δράστες καταδικάστηκαν στο δικαστήριο του San Borja μετά από διήμερη δίκη.

Ο Gongora καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλακή για βιασμό και 10 χρόνια για ένοπλη ληστεία. Ο Yumacale καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή για βιασμό και ληστεία και ο Bazan σε 7,5 χρόνια για συνέργεια σε βιασμό.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ επιτρέπει για 48 ώρες περιορισμένη πρόσβαση των συριακών δυνάμεων στη Σουέιντα - Συνεχίζονται οι συγκρούσεις Βεδουίνων και Δρούζων
Τα συριακά στρατεύματα αποσύρθηκαν από τη Σουέιντα μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας την Τετάρτη, αλλά συγκρούσεις ξέσπασαν και πάλι
Ένοπλοι και διασώστες της Ερυθράς Ημισελήνου στη Ντερά της Συρίας
Συνελήφθη στη Γερμανία Λίβυος για εγκλήματα πολέμου στη φυλακή Μιτίγκα - Ήταν μέλος ένοπλης ομάδας κατά τον εμφύλιο
Ο Χάλεντ Μοχάνετ Άλι αλ Χίσρι που συνελήφθη βάσει εντάλματος του ΔΠΔ, μεταξύ 2015 - 2020 κατηγορείται για φόνους, βασανιστήρια και βιασμούς σε βάρος κρατουμένων της φυλακής Μιτίνγκα, το μεγαλύτερο κέντρο κράτησης στη δυτική Λιβύη
Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη, Ολλανδία
«Η Τουρκία πήγε στην άτυπη σύνοδο της Νέας Υόρκης για ανάπτυξη σχέσεων δύο γειτονικών κρατών στην Κύπρο» λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ
«Η ελληνοκυπριακή πλευρά προβάλλει νέους όρους σε κάθε στάδιο, δεν τηρεί τις υποσχέσεις της και επαναφέρει επίμονα κάποιες προτάσεις οι οποίες δεν γίνονται αποδεκτές» ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ
Ο Πενταδάκτυλος με την τουρκοκυπριακή σημαία στα Κατεχόμενα
Αραγτσί: Οι ΗΠΑ «αποπροσανατολίζουν» τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν – «Στοπ στις απειλές και πιέσεις της Ε3 για κυρώσεις»
Το κάλεσμα του Αμπάς Αραγτσί με τους ομολόγους του από την Ε3 (Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία) έρχεται εν μέσω αναφορών ότι προγραμματίζουν εκ νέου επιβολή κυρώσεων κατά του Ιράν
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Abbas Araghchi