Κόσμος

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου – Ερντογάν για την τραγωδία της Κωνσταντινούπολης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Αφορμή η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση λίγο μετά την έλευση του νέου έτους στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε στον Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του ιδίου και του Ελληνικού Λαού για την βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια προς τον Τουρκικό Λαό και ιδίως προς τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων.

Επιπλέον, ο κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε εκ νέου τον κ. Ερντογάν ότι στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να χωρίζει την Ελλάδα και την Τουρκία.

Όλως αντιθέτως η Ελλάδα, όπως και οι λοιποί Εταίροι στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπαρίστανται ειλικρινώς και εμπράκτως για να εξουδετερωθεί κάθε μορφής τρομοκρατία και πρωτίστως η βάρβαρη τζιχαντιστική τρομοκρατία που διαπράττει εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Αίγυπτος εμπόδισε το Ισραήλ να σκοτώσει ηγέτες της Χαμάς στο έδαφός της και απείλησε με αντίποινα
Οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής ηγετών της Χαμάς σε αιγυπτιακό έδαφος θα θεωρηθεί ως παραβίαση της κυριαρχίας και, κατά συνέπεια, ως κήρυξη πολέμου από το Ισραήλ
Καπνός μετά από βομβαρδισμό στα σύνορα Ισραήλ - Λωρίδας της Γάζας
Τάιλερ Ρόμπινσον: Το πορτρέτο του 22χρονου δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Με υποτροφία στο πανεπιστήμιο, πόζαρε με όπλα
Βετεράνος της αστυνομίας ο πατέρας του, κοινωνική λειτουργός η μητέρα του - «Ευχαριστούμε τα μέλη της οικογένειας του Ρόμπινσον, έκαναν το σωστό», είπε ο κυβερνήτης της Γιούτα
Τάιλερ Ρόμπινσον: Το πορτρέτο του 22χρονου δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Με υποτροφία στο πανεπιστήμιο, πόζαρε με όπλα 3