Κόσμος

Τίρανα: Οικογένεια θυσιάστηκε για την αιώνια ζωή!

Η θρησκοληψία τους και ο φανατισμός τους οδήγησε σχεδόν μια ολόκληρη οικογένεια στον θάνατο στην Αλβανία.

Οι αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα μπαίνοντας στο σπίτι μιας οικογένειας στα Τίρανα.

Η μητέρα και η κόρη βρέθηκαν νεκρές και η μικρότερη κόρη σε κρίσιμη κατάσταση λόγω ασιτίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά όλη η οικογένεια είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά και  αποφάσισαν να θυσιαστούν για την «ανάσταση», για την αιώνια ζωή.

Νεκρές βρέθηκαν στο σπίτι τους, στα Τίρανα, η 56χρονη Ζανέτα Ι. και η 30χρονη κόρη της Ανίσα, ενώ η μικρότερη αδερφή της Μπλέρτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω ασιτίας.

Αμετανόητη για την επιλογή αυτή, η νεαρή γυναίκα που επέζησε είπε στους αστυνομικούς: «εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή».

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά στοιχεία, η 33χρονη πρέπει να είχε πεθάνει καιρό πριν και διατηρούνταν στο κρεβάτι της από τη μάνα και την αδερφή σε αναμονή της «ανάστασης», χρησιμοποιώντας διάφορες αλοιφές που δεν επέτρεπαν τη σήψη του σώματος και τη δυσοσμία.

Είχε προηγηθεί, τον Ιανουάριο, ο θάνατος από άγνωστη αιτία, του συζύγου της 56χρονης και πατέρα των δυο κοριτσιών και από τότε οι τρεις γυναίκες είχαν κόψει κάθε επικοινωνία με τους γείτονες, όπως και την έξοδό τους από το σπίτι.

Η αστυνομία έρευνά την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή τελετή για τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στο Κάιρο - Εντυπωσιακό σόου με drone και πυροτεχνήματα
Περίπου 80 επίσημες αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν στην τελετή, από τις οποίες «40 είχαν επικεφαλής βασιλείς, πρίγκιπες, αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων»
REUTERS
8
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιδρομής
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου