Κόσμος

Το Twitter μπλόκαρε μόνιμα το λογαριασμό του Τραμπ! «Θα φτιάξω δική μου πλατφόρμα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλο είναι το πλήγμα για τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς το αγαπημένο του Twitter, το μέσο όπου ποστάρει μανιωδώς, του έκλεισε μόνιμα το λιγαριασμό!

Το Twitter προχώρησε σε αυτήν την κίνηση εξαιτίας είπε του κινδύνου να προχωρήσει σε περαιτέρω υποκίνηση βίας, μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο την Τετάρτη.

«Έπειτα από διεξοδική εξέταση πρόσφατων αναρτήσεων στον λογαριασμό realDonaldTrump και του πλαισίου τους αναστείλαμε μόνιμα τον λογαριασμό εξαιτίας του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης βίας», αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Ήδη το Facebook και άλλα social media έχουν επίσης αναστείλει τη λειτουργία των λογαριασμών του προέδρου στις πλατφόρμες τους επ’ αόριστον.

Πυρ και μανία ο Τραμπ φτιάχνει… δική του πλατφόρμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ όπως ήταν αναμενόμενο «λυσσαξε», και άρχισε να τα «χώνει» στο Twitter από τον λογαριασμό της προεδρίας!

«Όπως προειδοποιούσα εδώ και πολύ καιρό, το Twitter πάει ολοένα πιο μακριά στην απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου», υποστήριξε ο Τραμπ.

click4more: Τραμπ τέλος – Ο κόσμος το θέλει, οι Δημοκρατικοί το σχεδιάζουν

Κατηγόρησε «υπάλληλους του Twitter» ότι σε συντονισμό με τους Δημοκρατικούς και τη «ριζοσπαστική αριστερά» ανέστειλαν τη λειτουργία του λογαριασμού του για να «φιμώσουν» τον ίδιο όπως και «εσάς, τους 75.000.000 μεγάλους πατριώτες που με ψηφίσατε».

Διατράνωσε ότι δεν θα επιτρέψει να «μας φιμώσουν» και, αφού έκρινε ότι η εταιρεία προωθεί κάποιο υποτιθέμενο «πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς», και πρόσθεσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του πλατφόρμα.

Λίγη ώρα αφού αναρτήθηκαν, τα μηνύματα αυτά του απερχόμενου αρχηγού του κράτους είχαν αφαιρεθεί από τον επίσημο λογαριασμό της αμερικανικής προεδρίας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Ο Αμερικανός υπουργός ενέργειας υποβαθμίζει τον θανατηφόρο καύσωνα στην Ευρώπη – «Περισσότεροι πεθαίνουν τον χειμώνα»
Ο Κρις Ράιτ προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, ενώ η ΕΕ προειδοποιεί τους πολίτες για επικίνδυνες θερμοκρασίες που έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα
Ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, Κρις Ράιτ
Νεκρό 6χρονο αγόρι σε λίμνη στη Γερμανία λόγω του ακραίου καύσωνα - Καταγραφή νέου ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας με 41,5 βαθμούς
Ιστορικό ρεκόρ σημειώθηκε και στην Αυστρία, όπου το θερμόμετρο έδειξε 38,7 βαθμούς Κελσίου στα σύνορα με την Σλοβακία, ενώ και η Ελβετία έκανε νέο ρεκόρ στους 39 βαθμούς στην Βασιλεία
Γερμανία