Κόσμος

Το “fight club” στα κελιά των φυλακών (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα κατορθώματά τους από τους αγώνες "fight club" στα κελιά ανέβαζαν στο YouTube κρατούμενοι των φυλακών Mt Eden στο Όκλαντ.

Τα έξι βίντεο που ανέβηκαν παράνομα αποκαλύπτουν τις παράνομες λέσχες πάλης που έχουν οργανώσει οι κρατούμενοι.

Οι συγκρατούμενοί τους που παρακολουθούν ενθαρρύνουν τους “μαχητές” να συνεχίσουν ακόμα και όταν έχουν τραυματιστεί.

Το σοκαριστικό υλικό ήρθε στο φως μετά τη μεταφορά του καταδικασμένου δολοφόνου Nikki Roper στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Σε αγώνες που διαρκούν αρκετά λεπτά χωρίς τις παρεμβολές από τους φύλακες, οι κρατούμενοι παλεύουν άγρια, με ορισμένους να μην μπορούν να σταθούν ή να βγαίνουν νοκ άουτ από τα σκληρά χτυπήματα.

“Συγκλονιστικό, επαίσχυντο και ασυγχώρητο” χαρακτηρίζει το βίντεο ο εγκληματολόγος καθηγητής Greg Newbold, σημειώνοντας πως δείχνει την κατάρρευση της διοίκησης των φυλακών.

Η εκπρόσωπος δικαιοσύνης των Εργατικών Jacinda Ardern χαρακτήρισε τρομακτικό το γεγονός πως είχαν οργανωθεί λέσχες πάλης και λειτουργούσαν για τόσο καιρό.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν
Ο Τραμπ εξετάζει στρατιωτικό «χτύπημα» στο Ιράν και ο Πεζεσκιάν κατηγορεί ΗΠΑ και Ισραήλ ότι «υποκινούν τους ταραξίες»
Ο Ρεζά Παχλαβί, που θεωρείται ένας από τους πιθανούς «διαδόχους» του Αλί Χαμενεΐ, σε σημερινό του μήνυμα κάνει ειδική αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ