Κόσμος

Το hashtag που ανατριχιάζει Μακρόν και Λε Πεν!

Έγινε trend και μάλιστα πρώτο σήμερα το πρωί στην Γαλλία. Το hashtag #sansmoile7mai που σημαίνει: «χωρίς εμένα στις 7 Μαϊου» προκαλεί ρίγη ανησυχίας στους δυο υποψήφιους για την Προεδρία της Γαλλίας αφού σημαίνει αποχή!

Η αλήθεια είναι ότι η αποχή είναι ο μεγάλος φόβος του Εμανουέλ Μακρόν και της Μαρίν Λε Πεν, αφού μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων δεν θεωρεί ότι τους καλύπτει είτε η μια υποψηφιότητα είτε η άλλη. Ειδικά οι οπαδοί του Μελανσόν, ο οποίος απέφυγε να στηρίξει τον Μακρόν, δηλώνουν ότι καλύτερα να απέχουν παρά να ψηφίσουν για να ψηφίσουν.

Μακρόν και Λε Πεν έχουν μπροστά τους δυο εβδομάδες για να πείσουν τους αναποφάσιστους και εκείνους που δεν θέλουν να τους βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς. Στις 7 Μαϊου θα φανεί στ’ αλήθεια πόσο δημοκράτες είναι οι Γάλλοι και πόσο δυνατή θα είναι η ακροδεξιά στην χώρα τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποτροπιασμός για τη νέα φωτογραφία με τον Τζέφρι Επστάιν – Η συζήτηση με φίλους και η γυναίκα κάτω από το τραπέζι
Μια γυναίκα εμφανίζεται να βρίσκεται στο πάτωμα κάτω από το τραπέζι, στραμμένη προς τον τοίχο, με το σώμα της εκτεθειμένο με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό
Νέα φωτογραφία ντροπής με τον Τζέφρι Επστάιν
Παραιτήθηκε ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος της Washington Post Γουίλ Λιούις μετά τις μαζικές απολύσεις
Ο Τζεφ Ντ’Ονόφριο, οικονομικός διευθυντής της εφημερίδας η οποία ανήκει στον Τζεφ Μπέζος, θα αναλάβει προσωρινά καθήκοντα εκδότη και διευθύνοντος συμβούλου στην Washington Post
Washington Post