Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τον έκλεψε και τον άφησε στις ράγες να τον πατήσει το τρένο! (VIDEO)

Τον έκλεψε και τον άφησε στις ράγες να τον πατήσει το τρένο! (VIDEO)

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον ασυνείδητο που άφησε έναν μεθυσμένο στις ράγες του μετρό, με αποτέλεσμα το τρένο να περάσει από πάνω του!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή σε σταθμό του μετρό στη Στοκχόλμη και καταγράφηκε λεπτό προς λεπτό από τις κάμερες ασφαλείας. Ένας άνδρας, εμφανώς μεθυσμένος αφού παραπατά, εμφανίζεται στην αποβάθρα. Πλησιάζει στην άκρη, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στις ράγες.

Θα περίμενε κανείς πως όποιος βρισκόταν στο σταθμό του μετρό θα έσπευδε να τον βοηθήσει. Λάθος! Εμφανίζεται ένας άνδρας, με γαλάζιο πουκάμισο. Κατεβαίνει στις ράγες, πλησιάζει τον αναίσθητο άνδρα, τον ληστεύει και φεύγει!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά καθώς έφευγε πέρασε μπροστά από έναν φρουρό, στον οποίο… ξέχασε να πει πως υπάρχει άνθρωπος αναίσθητος στις ράγες του μετρό!

Και όταν έφτασε ο συρμός, ο άνδρας ήταν ακόμη στις ράγες. Για καλή του τύχη, το τρένο δεν τον έλιωσε. Επέζησε. Αλλά ακρωτηριάστηκε ένα μέρος του ποδιού του.

Η σουηδική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον ασυνείδητο κλέφτη. Ελπίζει ότι στις έρευνες θα βοηθήσει και η εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο κλέφτης έχει κοντά σκούρα μαλλιά, φορούσε μπλε μπουφάν και σκούρο παντελόνι. Οι περιγραφές αναφέρουν ότι ήταν 35 έως 40 ετών και περίπου ύψους 1,77μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπεσε αγκαλιά με το μωρό της στις ράγες του μετρό! (VIDEO)

Την έσπρωξε εν ψυχρώ στις ράγες του μετρό! (VIDEO)

Βρήκαν φυτεία κάνναβης σε σήραγγα του… μετρό!

Βίντεο ντοκουμέντο – Ανδρες με μαύρες μπλούζες μαχαιρώνουν αλλοδαπό στο ΜΕΤΡΟ

Πέρασε την είσοδο του μετρό για… υπόγειο πάρκινγκ! ΒΙΝΤΕΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε