Κόσμος

Τουρκία: Η Χωροφυλακή συνέλαβε επτά υπόπτους για τρομοκρατία στην Αδριανούπολη πριν περάσουν στην Ελλάδα

Οι ειδικές δυνάμεις ασφαλείας στην Τουρκία συνέλαβαν επτά άτομα στην Αδριανούπολη, τα οποία φαίνεται ότι προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε σήμερα (25.10.2024) η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet».

Ειδικότερα, στελέχη της χωροφυλακής στην Αδριανούπολη κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν, την τελευταία εβδομάδα, συνολικά επτά υπόπτους για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, που προσπαθούσαν να φύγουν από την Τουρκία και να περάσουν στην Ελλάδα. 

Ο κυβερνήτης της Αδριανούπολης δήλωσε από την πλευρά του, ότι οι δυνάμεις ασφαλείας και δημόσιας τάξης συνεχίζουν και μάλιστα εντείνουν τις δραστηριότητές τους στην περιοχή για παρόμοια περιστατικά.

Εν προκειμένω, η τουρκική Χωροφυλακή, συνέλαβε επτά άτομα που προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα, εκ των οποίων ο ένας φαίνεται ότι ήταν μέλος του PKK ενώ οι υπόλοιποι έξι φαίνεται ότι έχουν σχέσεις με το δίκτυο Γκιουλέν (FETO) και πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεσή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Λευκός Οίκος επιβεβαιώνει ότι το Κατάρ προσέφερε ένα πολυτελές αεροσκάφος στον Ντόναλντ Τραμπ
Το «ιπτάμενο παλάτι» προσφέρθηκε ως «δώρο» από τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ και προορίζεται να χρησιμοποιείται επισήμως από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χτυπάει τη γροθιά του καθώς αποβιβάζεται από το Air Force One στο διεθνές αεροδρόμιο Palm Beach
Ο Γάλλος ΥΠΕΞ καλεί τον Πούτιν να συναντήσει τον Ζελένσκι στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη – «Προϋπόθεση η κατάπαυση του πυρός»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας τόνισε ωστόσο ότι η κατάπαυση του πυρός είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε συζήτηση για την Ουκρανία
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι