Κόσμος

Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την Αλεξανδρέττα! video

Μια ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 26.10.2020, στην πόλη Αλεξανδρέττα, στην νοτιοδυτική Τουρκία.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή, στην πόλη Αλεξανδρέττα (Ισκεντερούν) και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε σε αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στην κεντρικό οδό Φενέρ και έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε τις εικόνες πανικού στην Τουρκία

https://www.youtube.com/watch?v=4zdH9-SUyqU&feature=emb_title

Δύο νεκροί

Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν δύο μαχητές στη νότια επαρχία Χατάι, μετά από συγκρούσεις που οδήγησαν σε μεγάλη έκρηξη στην περιοχή, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Οι μαχητές εντοπίστηκαν από τις αρχές σε ένα σημείο ελέγχου στην περιοχή Παγιάς της Χατάι νωρίτερα σήμερα, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας, προσθέτοντας ότι ένας από αυτούς εξουδετερώθηκε μετά από συγκρούσεις στην περιοχή της Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα).

Η μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, δεν είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν θύματα από την πλευρά των δυνάμεων ασφαλείας, δήλωσε ο κυβερνήτης. Δεν ήταν αμέσως σαφές τι προκάλεσε την έκρηξη.

Πλάνα από την περιοχή έδειξαν αρκετά ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα στο σημείο της έκρηξης, καθώς οι αρχές επιθεώρησαν την περιοχή και έψαξαν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι μαχητές για να ξεφύγουν από το σημείο ελέγχου προς την Ισκεντερούν.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της επαρχίας Χατάι, Ραχμί Ντογκάν, η έκρηξη μετά την πρόσκρουση αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο «τρομοκράτες» και καταδιώχθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας. Ο αναπληρωτής διευθυντής της Αστυνομίας της Αλεξανδρέττας τραυματίστηκε ελαφρά.

Δείτε την ανάρτηση

.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Το παρασκήνιο της σύλληψης Μαδούρο σύμφωνα με την Washington Post: Το γνώριζε το Βατικανό, αρνήθηκε το καταφύγιο Πούτιν
Ο Μαδούρο δεν «έπιασε τα μηνύματα» Τραμπ να αυτοεξοριστεί από την Βενεζουέλα - Γιατί προτιμήθηκε για την επόμενη ημέρα η Ροντρίγκες που δεν είχε ιδέα για τον σχέδιο των ΗΠΑ
Ο συλληφθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο φτάνει στο ελικοδρόμιο του κέντρου του Μανχάταν, καθώς κατευθύνεται προς το δικαστήριο Daniel Patrick Manhattan των Ηνωμένων Πολιτειών
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα