Κόσμος

Τουρκία: Προσωρινά κλειστό το αεροδρόμιο της Σμύρνης λόγω δασικής πυρκαγιάς

Μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην Σμύρνη της Τουρκίας, με αποτέλεσμα το αεροδρόμιο της πόλης να παραμείνει κλειστό.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Σμύρνης υποχρέωσε τις τουρκικές αρχές να κλείσουν προσωρινά τον διεθνή αερολιμένα «Αντνάν Μεντερές», δίνοντας εντολή για εκτροπή των εισερχόμενων πτήσεων σε κοντινές πόλεις, έγινε γνωστό σήμερα από την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Pegasus.

Σε ανάρτηση της Pegasus στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) αναφέρεται ότι ο διεθνής αερολιμένας «Αντνάν Μεντερές» έκλεισε προσωρινά και ότι οι εισερχόμενες πτήσεις εκτρέπονται προς το αεροδρόμιο της Αλικαρνασσού (Μπόντρουμ).

Επτά αεροσκάφη και 16 ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού στο πύρινο μέτωπο, ενώ δεκάδες πυροσβέστες με 35 οχήματα επιχειρούν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της πυρκαγιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που διαδηλωτής ρίχνει ντοματοχυμό στον Ρεζά Παχλαβί, στον εξόριστο πρίγκιπα διάδοχο του Ιράν
Ο γιος του πρώην σάχη έδωσε συνέντευξη στην γερμανική πρωτεύουσα ασκώντας σκληρή κριτική στην εκεχειρία ανάμεσα σε Τεχεράνη και Ουάσινγκτον
Ο Ρεζά Παχλαβί χαιρετάει τους υποστηρικτές του με την κόκκινη ουσία
Ανανεώθηκε πριν 49 λεπτά
Το Ιράν εισέπραξε τα πρώτα έσοδα από τα διόδια στα Στενά του Ορμούζ – Ανησυχία για τις νάρκες στην περιοχή
«Τα πρώτα έσοδα που προέρχονται από τέλη διέλευσης από τα Στενά του Ορμούζ κατατέθηκαν στον λογαριασμό της κεντρικής τράπεζας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
Τα Στενά του Ορμούζ