Κόσμος

Τουρκία: Πτώση θανάτου από γέφυρα για την Γκιουλέρ Ερντογάν που προσπαθούσε να ξεφύγει από αστυνομικούς

Στο μικροσκόπιο οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας με την πτώση της 27χρονης καλλονής από γέφυρα στην Τουρκία

Η 27χρονη Γκιουλέρ Ερντογάν που είχε αναδειχθεί Μις Ευρώπη – Κόσοβο στο παρελθόν, βρέθηκε στο κενό από γέφυρα στην Τουρκία. Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, το δυστύχημα σημειώθηκε την 1η Απριλίου του 2025, όταν η νεαρή επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη Γκιρεσούν από την οποία καταγόταν. Η πτώση της, ήταν αποτέλεσμα της δικής της προσπάθειας να ξεφύγει από αστυνομικούς, που την είχαν σταματήσει για αλκοτέστ, αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ.

Το δυστύχημα συγκλονίζει την Τουρκία, με μια σειρά από αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν τα δραματικά γεγονότα και τις κάμερες ασφαλείας να έχουν καταγράψει την πτώση της Γκιουλέρ Ερντογάν από γέφυρα.

Το μοιραίο βράδυ η Γκιουλέρ Ερντογάν φέρεται να είχε βγει με φίλους. Επιστρέφοντας στο σπίτι της, αστυνομικοί την σταμάτησαν για έλεγχο στον οποίο διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το CNN Turk, ότι είχε 1,70mg/100ml αλκοόλ στο αίμα της όταν το όριο στην Τουρκία είναι 0.5mg/100ml. 

Κατά τα τουρκικά δημοσιεύματα, η Ερντογάν υπό τον φόβο ότι θα έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της και έτρεξε προς μια γέφυρα. Εκεί, κατά πληροφορίες, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 15 μέτρων σε έναν αυτοκινητόδρομο έξι λωρίδων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την πτώση της, παρασύρθηκε και από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η οικογένειά της 27χρονης έκανε λόγο για θάνατο που προήλθε από ατύχημα: «Μην πιστεύετε τις ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες για τον θάνατο της αγαπημένης κόρης, αδελφής και φίλης Γκιουλέρ Ερντογάν. Η αδελφή μας έχασε τη ζωή της λόγω ενός ατυχήματος» αναφέρεται σε δήλωση στη σελίδα της 27χρονης στο Facebook.

Οι έρευνες στην Τουρκία συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συμπληρώσουν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης, που κυριαρχεί στην επικαιρότητα της γειτονικής χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
16
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
6
Και ο στρατάρχης Χαφτάρ της Λιβύης ενάντια στην Ελλάδα με καταγγελία για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης
Τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο πλέον και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στη Λιβύη καταγγέλλουν την Ελλάδα για «παραβίαση δικαιωμάτων της Λιβύης στα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης»
Χαλίφα Χαφτάρ 24